Meditacija Božice

Meditacije Božici svakodnevno u 15.30 i u 17.30 nedjeljom

Na svom postu od 18. veljače Cobra je spomenuo kako je važno da što više ljudi radi dvije meditacije Božici, što je češće moguće (Božicin vrtlog i Povratak Božice).
http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html 

Da bismo podržali ovu inicijativu organizirati ćemo svakodnevnu meditaciju za kombinaciju ovih dviju meditacija svakodnevno u 15.30 i poslije Tjedne meditacije za uzašašće u nedjelju u 17.30 sati. Također, budite slobodni raditi ove meditacije koliko god puta želite, kako je Cobra i sugerirao.

Ovdje su upute za meditaciju. Predloženo trajanje je 15 minuta.
1. Opustite um i tijelo obraćajući nekoliko minuta pažnju na disanje.
2.
Vizualizirajte stup ružičaste Svjetlosti kako isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, prolazi kroz vaše tijelo, sve do središta Zemlje.  Održite taj svjetlosni stup aktivnim nekoliko minuta.
Vizualizirajte lijepu Božicu punu ljubavi kako silazi s neba i ulazi u vaše fizičko tijelo. Ova će prisutnost harmonizirati vaš unutarnji ženski aspekt i učiniti da ste ispunjeniji ljubavlju. Ostanite neko vrijeme uronjeni u tu prisutnost.
3. Vizualizirajte svijetlu, novu, duhovnu budućnost za čovječanstvo, s muškarcima i ženama koji se savršeno razumiju, s društvom koje je preraslo potrebu za ratom i konfliktima. Vizualizirajte kako se svi mračni entiteti, fizički i nefizički odstranjuju s planete. Vizualizirajte kako se sve rane čovječanstva iscjeljuju, te da je cijelo čovječanstvo potaknuto i vođeno time što svaka osoba ima svoju vlastitom vezu s Dušom, te Izvorom u savršenoj ravnoteži vlastitih unutarnjih muških i ženskih aspekata.
4. Dok stojite na nogama, podignite ruke iznad glave i počnite  se vrtjeti  lagano u smjeru kazaljke na satu.
5. Dok to radite, pjevajte mantru „iiiiii“, tako da vam cijelo tijelo vibrira. Vizualizirajte kako vam tijelo upija u brilijantan stup Svjetlosti kojim lebde  milioni zvjezdica svih duginih boja.
6. Nastavite pjevati mantru i vrtiti se. Nakon nekoliko minuta spustite ruke blizu tijela i nastavite se vrtiti u smjeru kazaljke na satu.
7. Dok to radite, počnite pjevati mantru „eeeeeaaaa“ , tako da vam cijelo tijelo vibrira. Vizualizirajte vrtlog Svjetlosti duginih boja kako se širi iz vašeg srca prema vani kroz cijelu planetu.
Pozovite svoje duhovne vodiče, Uzašle majstore, Pleadance, anđele, dupine, dvojne duše, srodne duše, svoju duhovnu obitelj i druga bića Svjetlosti.
8. Nastavite pjevati mantru i vrtiti se, te ostanite neko vrijeme u prisutnosti svih tih bića Svjetlosti.
Ovdje je poveznica na Facebook događaj za tu meditaciju (na engleskom).
Video objašnjenje kako raditi meditaciju Božicinog vrtloga možete naći ovdje (na engleskom):

Božica želi uzašašće i uzašašće će i biti!


Primjedbe