Meditacija za mir

Meditacija za mir u doba mladog Mjeseca  

Da bismo doveli do ostvarenja ovog konačnog cilja napraviti ćemo Meditaciju za mir u doba svakog mlađaka, a sljedeća će biti 17. ožujka 2018. u 15.45 sati (2.45 pm GMT).
Mladi Mjesec je vrijeme kada određujemo namjere, sijemo sjeme za koje želimo da sazrije u doba punog Mjeseca. Angažirajmo se u ostvarenju konačnog održivog svjetskog mira i zaustavimo planetarno devastirajuće ratove!
Ovo je energetski prolaz koji nam omogućuje da utemeljimo nove unutarnje cikluse, ovo je vrijeme za duhovnu i emocionalnu obnovu. Ovaj mladi Mjesec u škorpionu dolazi sa zapovjednim beskompromisnim pristupom, tražeći da stupimo u našu urođenu sirovu, alkemijsku snagu, tražeći da uzmemo olovo koje nas preteže i pretvorimo ga u sjajno, pobjedničko zlato.
Evo poveznice na Facebook:
https://www.facebook.com/events/478321195895017/

Upute za meditaciju:
1. Upotrijebite vlastitu tehniku da bi se doveli u opušteno stanje svjesnosti.
2. Izrazite svoju namjeru i odluku da svjetski mir postane konačna stvarnost na ovom planetu.
3. Vizualizirajte stup brilijantnog bijelog Svjetla koje isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, prolazi kroz sva bića Svjetlosti u našem Solarnom sustavu, te kroz vaše tijelo prolazi sve do središta Zemlje. Vizualizirajte drugi stup Svjetla koji se podiže iz središta Zemlje kroz vaše tijelo prema nebu, prolazi kroz sva svjetlosna bića u našem Solarnom sustavu i galaksiji, natrag do Galaktičkog centralnog Sunca.  Sada sjedite u dva stupa Svjetla, a Svjetlo teče prema gore i prema dole istovremeno.
Održite ove stupove Svjetla aktivnima nekoliko minuta, te u ovim svjetlosnim stupovima pozovite na suradnju i u pomoć sva bića Svjetlosti.

4. Vizualizirajte kako se na planeti ostvario globalni mir, stanje bez bilo kakvog rata ili konflikta.
Vizualizirajte središnjicu članova kabale kako ih privode i predaju u ruke pravde. Vizualizirajte Svjetsku deklaraciju o miru kako je pri Ujedinjenim narodima potpisuju sve države diljem svijeta, po prvi put u ljudskoj povijesti. Vidite kako ljudi na Gaji slave kraj ratova i konflikata.
5. Vizualizirajte Sestrinstvo ruže kako se kroz fizičke grupe okuplja diljem planete, meditira i sidri energiju Božice, inspirirajući ljude da žive u skladu, miru, prihvaćanju, suosjećanju i ljubavi.
6. Vizualizirajte radnike i ratnike Svjetlosti kako se okupljaju i aktiviraju Božicine vrtloge na fizičkoj razini po cijeloj planeti.
7. Možete aktivirati dodatni vrtlog energije Božice pomoću tehnike koju nam je Cobra prenio, a koja je vrlo snažna i moćna Božanska aktivacija. Nalazi se na 5:55 min ovog videa:
https://youtu.be/fwokSOR2L-g?t=5m55s Primjedbe