Trokutne grupe svjetla

Trokutne grupe svjetla
Da bi osnažile svjetlosnu rešetku oko planeta, kao i ojačali zaštitu i sklad među svjeloradnicima, možemo oblikovati trokutne grupe koje će biti međupovezane energetski, s razine Duše.
Da bismo to napravili, prvo se 3 čovjeka međusobno trebaju poznavati i biti u kontaktu fizički i/ili preko interneta, i svo troje se trebaju složiti da oblikuju trokut Svjetla. Predlaže se, ukoliko je moguće da u svakom trokutu budu barem jedan muškarac i jedna žena.
Zatim napravite niže opisanu meditaciju, po mogućnosti barem jednom dnevno, najmanje 2-5 minuta. Ako je izvodite u isto vrijeme biti će snažnija, ali možete je napraviti i u svoje vlastito vrijeme. Bolje je da napravite trokut čak i ako neke dane ne radite meditaciju ili ako je radite samo 2 minute.1. Dovedite misli, emocije, energetsko polje, fizičko tijelo u mirno i opušteno stanje.
2. Recite ovu mantru, ili neku njoj sličnu, na glas ili tiho:

Ja jesam Duša
Ja jesam Božanska Svjetlost
Ja jesam Božansla Volja
Ja jesam Božanska Ljubav
Ja jesam stalni oblik Duše
               
Dok to izgovarate, vizualizirajte svoju Zvjezdanu čakru duše kako se povećava i povećava, te izlijeva Svjetlost dole, u vaš središnji kanal.
3. Vizualizirajte zraku brilijantne bijele Svjetlosti kako isijava iz vaše Zvjezdane čakre duše i povezuje se sa Zvjezdanom čakrom duše druga dva člana vašeg trokuta, oblikujući trokut Svjetlosti po kojem teče Svjetlost.
4. Vizualizirajte vrtlog brilijantne bijele Svjetlosti kako se slijeva iz Zvjezdane čakre duše u tijelo i auru, okrečući se u smjeru kazaljke na satu. Vizualizirajte to za sebe i druga dva člana svog trokuta.
5. Vizualizirajte Svjetlost svojega kruga kako se širi oko planeta, povezujući se s drugim trokutima Svjetlosti i drugim svjetlosnim točkama diljem planete, oblikujući i dovršavajući Svjetlosnu mrežu. Vizualizirajte druga bića Svjetlosti iznad i ispod površine ovog planeta, šaljući zrake briliantnog bijelog Svjetla iz njihovih Zvjezdanih čakri duše, povezujući se s našom mrežom Svjetlosti na površini planete.
6. Ukoliko želite, možete reći Veliki Zaziv:


Veliki Zaziv

Iz točke svjetlosti u Božjem umu
Neka svjetlost teče u umove ljudi
Neka se svjetlost na Zemlju spusti.

Iz točke ljubavi u Božjem srcu
Neka ljubav teče u srca ljudi
Neka se Krist na zemlju vrati.

Iz centra gdje je Božja volja znana
Neka svrha vodi male volje ljudi,
Svrha koju majstori znaju i kojoj služe.

Iz centra koju ljudskom rasom zovemo
Neka se ostvari Plan ljubavi i svjetla
da zabravi vrata gdje zlo prebiva.

Neka Svjetlost, Ljubav i Moć
Obnove plan na Zemlji.
 

Ukoliko želite, možete zamijeniti „ljudi“ s „čovječanstvo“ i „Bog“ s „Izvor“. Ovaj zaziv pomaže da dovedete Svjetlost iz viših duhovnih razina u niže razine, te da se manifestira Event / Zlatno doba.
Svjetlost Zvjezdane čakre duše jest emanacija Duše koja nije podložna iskrivljenjima osobnosti i stoga joj se može vjerovati i koristiti je da bismo se sigurno jedni s drugima povezali.
Možete biti dio nekoliko trokuta u isto vrijeme ukoliko to želite. Također možete spojiti nekoliko trokuta oblikujući grupe od 12 ili 24 osoba, kada se svi međusobno poznaju. Idealno bi bilo, ukoliko je moguće, da grupe budu sastavljene od pola žena i pola muškaraca. 12 grupa od 12 ljudi može se spojiti da bi oblikovali grupu od 144 osoba.

Kroz ovaj proces možemo podržavati i štititi jedni druge, učiti raditi zajedno i povezivati se s obitelji Duše sve više i više, te ojačati Svjetlost na planeti.

Pobjeda Svjetla!

Primjedbe