Tjedna meditacija za uzašašće

Tjedna meditacija za uzašašće (nedjeljom u 17.00)

Vrijeme je da opet poduzmemo akciju i da uzmemo sudbinu svijeta u vlastite ruke! Svi se slažemo da je proces planetarnog oslobođenja predugačak. Evo naše prilike da kolektivno ubrzamo taj proces. Zbog toga predlažemo Tjednu meditaciju za uzašašće, da bi nam se pridružilo što više ljudi.
Podijelite ovo sa svima! Stavite poveznice na svoje web stranice i blogove. Pozovite duhovne grupe da nam se pridruže. Ako znate alternativno sredstvo javnog informiranja, možete i njima to poslati. Možete stvoriti Facebook grupu za svoju lokalnu grupu koja radi meditaciju u vašem dijelu svijeta. Možete napraviti video o ovome i staviti ga na Youtube.
Znanstvena istraživanja potvrđuju pozitivne učinke masovne meditacije na ljudsko društvo, tako da će svaki od vas koji sudjeluje u meditaciji zapravo pomoći da nam se Event primakne što bliže:Ova meditacija pomaže snagama Svjetla da uzemlje energiju Svjetla na površini planete da bi osnažili svjetlosnu rešetku koja je potrebna da bi se ubrzao proces Uzašašća. Broj ljudi koji radi ovu meditaciju jest najvažniji faktor kojim upravlja ljudska populacija na površini Zemlje, a koji može ubrzati proces.

Meditacija će se odvijati svake nedjelje u 17.00, tj. 4 PM GMT, da bismo omogućili ljudima iz Azije da meditiraju zajedno s nama. Ovu meditaciju radimo uvijek u 17.00 nedjeljom, bez obzira na to je li ljetno ili zimsko vrijeme.

Upute:
1.    Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u opušteno stanje svijesti.
2.    Izrazite svoju namjeru da koristite meditaciju kao alat za ubrzanje procesa Uzašašća planete Zemlje i njezinih stanovnika.
3.    Vizualizirajte stup Svjetla kako isijava iz Centralnog sunca galaksije, zatim prolazi kroz sve točke Svjetla u našem Solarnom sustavu, te kroz vaše tijelo sve do centra Zemlje. Vizualizirajte još jedan stup Svjetla kako se izdiže iz centra Zemlje, kroz vaše tijelo, te gore prema nebu i svim Svjetlosnim bićima u našem Solarnom sustavu i našoj galaksiji. Sada sjedite u dva stupa Svjetla koje teče prema gore i prema dole istovremeno. Održite ove stupove Svjetla aktivnima nekoliko minuta.
4.    Sada vizualizirajte Svjetlo kao vrtlog duginih boja, kako se širi diljem cijele Zemlje i cijelog Sunčevog sustava, kako odstranjuje tamu i anomaliju, rastvarajući Matricu i donoseći sreću, obilje, mir i ljubav svim bićima unutar našeg Solarnog sustava.
5.    Vizualizirajte potpuno razotkrivanje i veliko objavljivanje informacija o vanzemaljskoj prisutnosti i tajnim svemirskim programima kroz medije masovnog informiranja. Vizualizirajte stvaranje novog, poštenog financijskog sustava za svakoga. Vizualizirajte prvi kontakt s dobrohotnim vanzemaljskim rasama. Vizualizirajte Event kako se događa i konačno oslobađa planetu Zemlju.

Youtube video za Tjednu meditaciju uzašašća se nalazi ovdje:

Pobjeda Svjetla!


Primjedbe