Meditacija za odvajanje Gaje od Yaldabaotha i plazmatskih parazita

Ovdje navodimo izvrsnu meditaciju sa svrhom odjeljivanja Gaje (Zemlje) od Yaldabaotha i dva crvolika plazma parazita na svim razinama i dimenzijama vremena i prostora. Osmislio je Untwine koji sugerira da je grupno izvodimo jednom tjedno i to u nedjelju u 16.45 (3.45 pm GMT), prije Tjedne meditacije uzašašća.

Facebook poveznica za ovu meditaciju:


https://www.facebook.com/events/128753581162871/?active_tab=about


Referenca: http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html

---------------------------------------------------------

U uvodu ćemo navesti moćan članak na kojeg se Cobra poziva u postu od 12. listopada: „Objava rata svjesnosti“:


U članku se javlja komentar: Kako ćemo u tom ratu pobijediti?

Borimo se s Arhonima kako su se drevni gnostici borili: znanjem, mudrošću i neprijanjanjem.

Pokušavajući dokučiti načine odjeljivanja Gaje od Yaldabaotha, postavili smo pitanje Cobri možemo li koristiti broj 8 kao u rezanju veza po metodi Phyllis Krystal. Cobra je odgovorio da je to izvrsna ideja! Također sugerira da uz Yaldabaotha uvrstimo i dva plazmatska crvolika parazita. Njih spominje ovdje:


Ovu meditaciju možemo napraviti pojedinačno ili grupno. Ako je radimo sami, najbolje je napraviti u trajanju od 2 minute nakon što se ujutro probudite, te prije nego što navečer zaspete. Grupna meditacija će se održavati jednom tjedno, nedjeljom u 16.45 (3.45 pm GMT), prije tjedne meditacije.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meditacija za odjeljivanje Gajea od Yaldabaotha i plazmatskih parazita

Uvedite se u opušteno stanje svjesnosti. Povežite se sa svojom JA JESAM prisutnosti.


Odredite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za ubrzanje procesa odjeljivanja Gaje od Yaldabaotha i dva crvolika plazmatska parazita na svim dimenzijama i razinama prostora i vremena.

Vizualizirajte dva zlatna kruga u broju 8 na podu pred sobom.
 
U centru kruga koji vam je bliži vizualizirajte kako piše „Gaja“ s prekrasnim cvijećem koje raste iz tla u krugu.

Iza Gajinog kruga vizualizirajte drugi zlatni krug s Yaldabaothom i dva crvolika plazmatska parazita na tlu.


Ispunite svaki krug s esencijom njihovih bića, osjetite kako su smješteni na tlu pred vama. Neka se krugovi dodiruju ali ne preklapaju.

Počinjući od dodirne točke dva kruga, vizualizirajte bilijantno neonsko plavo svjetlo kako teče oko Yaldabaotha i dva crvolika plazmatska parazita u smjeru kazaljke na satu (teče s lijeva gore i okolo nadesno) na tlu dok se cijeli krug ne iscrta brilijantnim plavim svjetlom.

Iz dodirne točke dva kruga dopustite neonsko plavom svjetlu da nastavi teći oko lijeve strane Gajinog kruga, krećući se smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Neka zaokruži Gajin krug i dođe na dodirno mjesto dva kruga, oblikujući cijelu brojku 8. Dopustite da ovo brilijantno neonsko plavo svjetlo teče oko broja 8 dvije minute.

Dok svjetlo nastavlja teći, osjetite kako su Gaja, Yaldabaoth, dva plazmatska parazita i brilijantno plavo svjetlo usidreni na tlu.
Sada vidite Arhanđela Mihaela kako brilijantnom plavom zrakom svjetla reže vezu i odjeljuje dva kruga, oslobađajući Gaju od Yaldabaotha i plazmatskih parazita. Zahvalite se na svim naučenim lekcijama i svim bićima koji su pomogli u oslobađaju Gaje.


Pobjeda Svjetla!

Poveznica na „Rezanje spona“:---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cijela meditacija obično traje oko 4 minute. Ključni faktori učinkovitosti meditacije su:

1) Zadržite sve aspekte meditacije (Gaja, Yaldabaoth/paraziti and plavo svjetlo) na tlu.
2) Zadržite zdravu neonsko plavu boju oko broja 8.

Sačinile : Sonja i Sequoia


Primjedbe