Nova opća meditacija u slučaju prirodnih katastrofa

Od 25. studenog 2017. vrijeme meditacije se mijenja na 17.00 sati (4 pm GMT). Od 21. listopada 2017. Ova se meditacija naziva „Meditacija u slučaju prirodnih i ljudskom rukom stvorenih katastrofa“.

-----------------------------------------------------
Facebook poveznica za ovu meditaciju:https://www.facebook.com/events/491247927927877

Evo vođene audio play-liste na 9 jezika:

https://goo.gl/55S8fC

Upute za meditaciju:

1. Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u stanje opuštene svjesnosti.

2. Izrazite svoju namjeru da ćete koristiti meditaciju kao sredstvo ubrzanja procesa iscjeljenja za Zemlju i njezine stanovnike.

Vizualizirajte to uzemljujući se do srži planete i vizualizirajte zlatnu i zeleno svjetlo kako vas spiralno omotava da bi ojačalo vašu vezu s Gajom.

3. Vizualizirajte stup Svjetla kako isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, zatim prolazi kroz sva bića Svjetlosti u naš Solarni sustav, te kroz vaše tijelo do središta Zemlje.

4. Vizualizirajte drugi stup Svjetla koji se podiže iz središta Zemlje kroz vaše tijelo, prema nebu i prolazi kroz sva svjetlosna bića u našem Solarnom sustavu i galaksiji.
Sada sjedite u dva stupa Svjetla koja teku prema gore i prema dole istovremeno. Održavajte ih aktivnima nekoliko minuta.

5. Vizualizirajte rešetku Cvijeta Života oko zemlje kako se ispunjava Božicinim ružičastim svjetlom ljubavi, bijelu vatru An, plavi plamen Arhanđela Mihaela, Ljubičasti plamen, te naposlijetku Zeleno i Zlatno Svjetlo.

6. Vidite, u sadašnjosti i budućnosti, sva područja našeg svijeta kojima je potrebno Svjetlo, Iscjeljenje i Ljubav kako se ispunjavaju Svjetlom i vidite sve ljude i živa stvorenja u tim područjima kako su u Sferi Svjetla.

7. Vizualizirajte sve koji diljem svijeta sidre Svjetlo, pomažući Snagama Svjetla kako isijavaju Moćne Zrake Svjetla na sva područja sa teškim vremenskim i tektonskim poremećajima, požarom ili drugim opasnim stanjima. Primijetite kako se Iscjeljivanje, Ljubav i Svjetlo uvećavaju.

8. Udahnite sa zahvalnošću... Zahvalite svojoj JA JESAM prisutnosti, Izvoru, Boginji, Snagama Svjetla i svim Bićima Svjetla na pomoći.


Primjedbe