Postovi

Meditacija za korekciju vremenske linije, 11.11. u 11:11 prijepodne za zemlje Balkana (10:11 UTC)

Slika
  Kao što je Cobra spomenuo u tekstu "Završna bitka, 2.dio", drugi val karantena sada se provodi u mnogim zemljama. Sve skupa je otišlo predaleko, i moramo dovesti planetarnu vremensku liniju natrag u optimalnu vremensku liniju za Uzlazak. http://2012portal.blogspot.com/2020/10/final-battle-update-part-2.html   Stoga ćemo napraviti masovnu Meditaciju za korekciju vremenske linije u trenutku trostruke konjukcije Jupiter-Pluton-Pallas 11. studenog u 11:11 za zemlje Balkana (10:11 UTC). Možete se pridružiti ako se osjećate potaknutima.   The following table shows the time of this meditation at the selected locations: Sat Vremenska zona Grad Srijeda, 11, studeni 12:11 am HST Honolulu 02:11 am PST Los Angeles 03:11 am MST Denver 04:11 am CST Chicago