Meditacija u slučaju hitnosti

Meditacija u hitnim slučajevima
Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u stanje opuštene budnosti.
Izrazite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za ubrzanje procesa iscjeljenja Zemlje i njezinih stanovnika.
Vizualizirajte stup Svjetlosti kako isijava iz Centralnog sunca naše galaksije, prolazi kroz sva svjetlosna tijela u našem Sunčevom sustavu, te kroz vaše tijelo, sve do središta Zemlje.
Vizualizirajte drugi stup Svjetlosti kako se podiže iz središta Zemlje, kroz vaše tijelo, gore prema nebu i svim svjetlosnim tijelima u našem Sunčevom sustavu i našoj galaksiji.
Sada sjedite u dva stupa Svjetlosti. Svjetlost teče prema gore i prema dole istovremeno.
Održite ove stupove Svjetlosti nekoliko minuta aktivnima.
Vizualiziraje rešetku cvijeta života oko cijele Zemlje, osvijetljenu bijelom svjetlošću AN, plavim plamenom Arhanđela Mihaela, ljubičastim plamenom, te naposlijetku zelenim i zlatnim svjetlom.
Vizualizirajte tu Svjetlost kako se prostire kroz sva područja planete kojima su iscjeljenje i zaštita najpotrebniji, te kako štiti, harmonizira i iscjeljuje ratne zone i područja konflikta,
napade na ključne svjetloradnike i zviždače,
teške vremenske okolnosti i požare,
opasnu tektonsku aktivnost,
zlostavljanje životinja, biljaka i eko-sustava.
Vizualizirajte sve situacije na površini kako se harmoniziraju i smiruju, te kako su sva živa bića zaštićena, s dostupnim sredstvima za život i medicinskom zaštitom.
Vizualizirajte Zvjezdanu čakru duše svih posrednika kabale koji sudjeluju u mračnim aktivnostima, kako se pali i sja brilijantno bijelom Svjetlošću.
Vizualizirajte tu Svjetlost kako se širi iz njihove Zvjezdane čakre duše u obliku vrtloga u njihove osobnosti i energetska polja, potičući ih na to da odustanu od takvih aktivnosti i pridruže se društvu na pozitivan i konstruktivan način.
Vizualizirajte Svjetlosne snage kako se šire po Zemljinoj površini, te se događa Event, popuno oslobođenje planete Zemlje.
Božica želi mir i mir će biti


Primjedbe