Dnevna meditacija za iscjeljenje ljubljanskog vorteksa u 19:45 CET


Dnevna meditacija za iscjeljenje ljubljanskog vorteksa u 19:45 CET

( po hrvatskom vremenu) 


25.1.2022. 22:56:00 sati


U trenutku posljednje invazije Arhona u siječnju 1996., tamne sile su stvorile tri glavne ulazne točke za tamne crvotočine kako bi srušili planetarnu Svjetlosnu mrežu. 

Ove tri ulazne crvotočine bile su:


Bukavu, jezero Kivu, Kongo

Ljubljana, Slovenija

Santa Monica, Kalifornija, SAD


Ljubljana i Santa Monica bili su dva vorteksa Uzašašća s najvećim potencijalom za Uzašašće na planetarnoj razini.  Mračne sile su ih onemogućile kako bi mogli nastaviti svoju vladavinu.


http://2012portal.blogspot.com/2019/05/situation-update.html


Crvotočine su stvorene u siječnju 1996. sa nekoliko eteričnih i plazma konvencionalnih nuklearnih eksplozija na i iznad spomenutih lokacija (s ukupno oko 200 eteričkih/plazma nuklearnih eksplozija diljem svijeta), koje su otvorile višedimenzionalnu crvotočinu zvjezdanom sustavu Rigel:


https://alloya.wordpress.com/2013/11/05/archons-infection/


Kroz ove Rigel-Zemlja crvotočine, mnogi negativni entiteti došli su na planetu Zemlju i zarazili je.

http://2012portal.blogspot.com/2019/04/soul-families-workshop-report-and.htmlLjubljana je također bila važan grad svjetla u kasnom atlantskom razdoblju i uskoro će ponovno postati grad svjetla u Novoj Atlantidi:

http://www.stankovuniversallaw.com/2018/08/the-city-of-light-in-ljubljana-slovenia/#more-24230

U Ljubljani su se 1995. dogodili određeni događaji od planetarne i kozmičke važnosti koji za sada moraju ostati tajni. 

Tijekom posljednje invazije Arhona 1996., Ljubljana je bombardirana eteričnim i plazma nuklearnim bombama koje su potpuno urušile energetsku mrežu u zemlji i desetljećima odgodile duhovni napredak zemlje.  U posljednje vrijeme poduzimaju se određene radnje da se taj energetski vrtlog ponovno oživi.

U očajničkom pokušaju da zadrže vlast nad planetom, tamne sile ponovno inficiraju tri ključna energetska vrtloga na površini planeta sa što je moguće više mračnih anomalija.


Tri vrtloga su: Bukavu u Kongu, Ljubljana u Sloveniji i Santa Monica/Los Angeles u SAD-u.  Ova tri vorteksa bila su glavne ulazne točke za invaziju Arhona 1996. godine.


Njihov glavni fokus sada je ljubljanski vrtlog koji žele iskoristiti kao energetski stožer kako bi slomili Europu u totalitarni Veliki reset.

Na zahtjev Svjetlosnih sila, svakodnevno ćemo organizirati posebnu meditaciju Budističkog stupa kako bismo podržali iscjeljenje ljubljanskog vrtloga.  Održavat će se svaki dan u 19:45 CET.

Ova tablica prikazuje vrijeme meditacije za različite vremenske zone:A evo i poveznice događaja za meditaciju na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/436564198163030Upute za meditaciju (predloženo trajanje ove meditacije je 20 minuta)

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.  Duboko udahnite blistavo bijelo svjetlo.  Izdahnite sve što vam više ne služi.  Ponovite ovo disanje još nekoliko puta.  Zatim izgovorite ovu mantru, ili sličnu, tiho ili naglas ovisno o tome kako se osjećate vođeni:

„Ja sam Duša

Ja sam Božansko Svjetlo

Ja sam Božanska Volja

Ja sam Božanska Ljubav

Ja sam otjelovljena manifestacija Duše"

2. Vizualizirajte svoju zvjezdanu čakru duše kako svijetli briljantnim bijelim svjetlom.  Vizualizirajte ovu svjetlost u obliku vrtloga koji se spiralno spušta i čisti vaše energetsko polje.

3. Vizualizirajte zvijezdu petokraku koja je postavljena visoko na nebu oko 9 milja iznad Ljubljane.  Vizualizirajte ovu zvijezdu kako blista visoko iznad Ljubljane, i sija sjajnom bijelom svjetlošću.

4. Sada vizualizirajte Bijelu AN vatru koja se manifestira iz Galaktičkog središnjeg Sunca, prolazi kroz sve točke svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava i kroz zvijezdu petokraku, kroz Ljubljanu i duboko u središte Zemlje.  Nastavite vizualizirati ovaj stup Bijele AN vatre nekoliko minuta.

5. Vizualizirajte vrh briljantnog vrtloga bijele svjetlosti kako se od zvijezde petokrake spiralno spušta, u smjeru kazaljke na satu , uklanjajući i transmutirajući sve niske vibracije, tamne entitete i tamne energije i nosi ih do peterokrake zvijezde u transmutaciju.  Vizualizirajte ovaj vrtlog rotirajuće bijele svjetlosti nekoliko minuta.

6. Vizualizirajte ovaj Budistički stup u Ljubljani da je u potpunosti povezan sa svim Budističkim stupovima na planeti, s planetarnom Svjetlosnom Mrežom ispod, iznad i na površini planete, i bilo kojom točkom Svjetlosti vođenom od Uzašlih bića, a svi su povezani zajedno  s ovim Budističkim stupom putem peterokrake zvijezde u mreži blistave bijele svjetlosti.

7. Sada vizualizirajte Ljubičasti plamen kako pročišćava ljubljanski vorteks.

8. Vizualizirajte mrežu Cvijeta života u duginim bojama koja obuhvaća Ljubljanu i podiže vibraciju cijelog grada.

9. Sada, u ime Izvora, u ime JA JESAM Prisutnosti vječne Svjetlosti, izjavljujemo i zapovijedamo da je Budistički stup u Ljubljani sada cjelovit na svim razinama, prema vodstvu Izvora.

Pobjeda Svjetlosti!

Primjedbe