Hitna meditacija za mir između Rusije i NATO-a svaka 4 sata

 Hitna meditacija za mir između Rusije i NATO-a svaka 4 sata


 13.1.2022. 12:24:00 sati


 Rusija i NATO predvođeni SAD-om održali su 12. siječnja sastanak vijeća u Bruxellesu.  Rusija želi imati sigurnosna jamstva da i Ukrajina i Gruzija nikada neće postati članice NATO-a.


 Time se želi spriječiti SAD da u tim zemljama postavi rakete, koje mogu pogoditi Moskvu za 5 minuta i ruske strateške nuklearne raketne silose za 7 minuta.


 Međutim, na sastanku nije postignut nikakav dogovor.


 Sada je situacija daleko opasnija nego što se shvaća, i daleko opasnija od hladnog rata.


 Nažalost, mnogi ljudi u američkoj vladi vjeruju da Rusija želi napasti Ukrajinu.  Svaki alternativni stav koji promiče dobre odnose s Rusijom smatra se izdajom SAD-a.


 Ne shvaćaju zabrinutost Rusije i nastavljaju nastojanja da se sukobe s Rusijom.


 https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/12/no-reassurance-for-russia-is-dangerous/


 Bez sigurnosnih jamstava i hitne prijetnje, Rusija bi mogla odgovoriti vojnim i tehničkim sredstvima.


 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-russia-declares-nato-talks-failure-says-will-use-military-means


 Postoji mogućnost da će Rusija rasporediti protusatelitsko oružje koje može poremetiti komunikaciju i GPS usluge.


 Oni također mogu napasti radarske stanice iznad horizonta u SAD-u, što bi zemlju učinilo ranjivom na napade projektila.


 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/satellites-would-be-attacked-first-then-these-radar-stations-if-ww3-commences-next-week


 To bi onda moglo dovesti do ozbiljnog sukoba između Rusije i NATO-a predvođenog SAD-om.


 Ipak, deeskalacija situacije još je moguća ako sve strane upletene u situaciju zajedno rade na provedbi mirnog rješenja, uključujući dogovorene sporazume iz Minska.


 https://www.rt.com/russia/545855-nato-russia-brussels-talks/


 Stoga predlažemo svima koji se osjećaju vođeni da rade Meditaciju za mir između Rusije i NATO-a što je češće moguće, ili svaka 4 sata u sljedećim terminima (po hrvatskom vremenu ) :


 1:30 CET

 5:30 CET

 9:30 CET

13:30 CET

17:30 CET

21:30 CET


 Ova tablica prikazuje intervalna vremena meditacije za odabrane vremenske zone: Također možete raditi ovu meditaciju u svoje vrijeme onoliko često koliko se osjećate vođeni.


Ovdje je link na audio na hrvatskom :

https://youtu.be/gFZgs3S_ODM


 Upute za ovu meditaciju: (Preporučeno vrijeme za ovu meditaciju je 15 minuta)


 1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti 2. Navedite svoju namjeru da donesete mir i ozdravljenje situacije između Rusije i NATO-a. 3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlosti. 4. Vizualizirajte stup ružičaste svjetlosti, koji izvire iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim se spušta kroz vaše tijelo i duboko u središte Zemlje. 5. Vizualizirajte kako ova Svjetlost teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno prema svima koji su uključeni u situacije između Rusije i NATO-a, usklađujući sve i donoseći mir.  Neka ružičasto svjetlo tada teče naprijed, liječeći sve druge sukobe diljem svijeta. 6. Zamolite prisutnost Božice (Božansko žensko) da usmjeri energiju mira i harmonije na sve neriješene situacije između Rusije i NATO-a, i svima koji su uključeni u te situacije.  Neka te energije tada teku naprijed i liječe sve druge sukobe diljem svijeta.  Dopustite da ove energije nastave teći kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke u ove situacije nekoliko minuta.
 Slobodno uključite ovu situaciju u dnevnu meditaciju za hitne slučajeve u 14:00 UTC.  Vizualizirajte da se situacija između Rusije i NATO-a rješava mirnim putem što je brže moguće. https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


 Božica želi mir i mir će biti.

  

Primjedbe