Hitna meditacija za mir u Kazahstanu

 Hitna meditacija za mir u Kazahstanu


1/05/2022 23:31:00 sati


U protekla 72 sata situacija u Kazahstanu naglo se pogoršala.  U nekoliko gradova dogodili su se nasilni nemiri, napadnute su upravne zgrade, zapaljena je predsjednička rezidencija, a navodno je glavna zračna luka pod opsadom.

tps://www.rt.com/russia/545215-kazakhstan-unrest-police-president/Val nemira zahvatio je Kazahstan tijekom proteklih nekoliko dana, prvobitno potaknut naglim povećanjem cijena goriva početkom nove godine.

Međutim, prosvjed za gorivo postao je politički i nasilan, sa skupinama prosvjednika koji su napali službenike za provođenje zakona, palili vozila i pljačkali vladine zgrade na više lokacija diljem zemlje.

Prosvjednici su se probili u predsjedničku rezidenciju u Almatyju i zapalili ju iznutra.  Postoje izvješća da su se izvan kompleksa čuli pucnji.

Također postoje izvješća da su se prosvjednici probili i zauzeli međunarodnu zračnu luku Almaty.


https://www.rt.com/russia/545234-kazakhstan-crisis-violent-unrest/


U srijedu je proglašeno izvanredno stanje i policijski sat, prvo u određenim regijama, a potom i u cijeloj zemlji, a kako su vanjski promatrači objavili, internet je blokiran veći dio posljednja 24 sata.


https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-warns-against-any-foreign-interference-kazakhstan-unrest


Također postoji mogućnost  "strane manipulacije", zbog čega Rusija upozorava na svako vanjsko uplitanje u poslove Kazahstana.


U srijedu navečer pojavlili su se izvještaji i video snimci o intenzivnoj pucnjavi koja dolazi s ulica najvećeg kazahstanskog grada Almatija.  Postoje i izvješća o žrtvama.  To je nakon što je vlada pokrenula "protuterorističku" operaciju.


https://www.rt.com/russia/545255-gun-battles-kazakhstan-almaty/


Stoga predlažemo svima koji se osjećaju vođeni da rade Meditaciju za mir u Kazahstanu što je češće moguće, ili svaka 4 sata u sljedećim terminima:


12:30 UTC


4:30 UTC


8:30 UTC


12:30 UTC


16:30 UTC


20:30 UTC


Upute za ovu meditaciju: (Preporučeno vrijeme za ovu meditaciju je 15 minuta)


1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti2. Navedite svoju namjeru da ostvarite mir i ozdravljenje situacija u Kazahstanu.3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlosti.4. Vizualizirajte stup ružičaste svjetlosti, koji izvire iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim se spušta kroz vaše tijelo i duboko u središte Zemlje.5. Vizualizirajte ovu svjetlost koja teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno prema svima koji su uključeni u sukobe u Kazahstanu, svima donoseći sklad i mir.  Neka ružičasto svjetlo tada teče naprijed, liječeći sve druge sukobe diljem svijeta.6. Zamolite prisutnost Božice (božansko žensko) da usmjeri energiju mira i harmonije u sve neriješene situacije u vezi sa sukobima u Kazahstanu i svima koji su u njih uključeni.  Neka te energije tada teku naprijed i liječe sve druge sukobe diljem svijeta.  Dopustite da ove energije nastave teći kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke u ove situacije nekoliko minuta.


Božica želi mir i mir se ostvario

Primjedbe