Nova meditacija za uklanjanje topleta i plazmatskih parazita

Meditacija se održava u 15.00 sati svakog dana (2 pm GMT).

U kratkim novostima krajem  rujna Cobra je spomenuo da na plazmatskoj razini postoje paraziti (plazmoidni entiteti) koji su bili u Yaldabaothu i zbog njegovog slabljenja su se aktivirali.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html


U sljedećim je novostima Cobra spomenuo da su plazmoidni paraziti blizu Zemljine površine počišćeni dovoljno da bi se određen broj brodova Plejadske flote mogao vratiti u sublunarno područje po prvi puta nakon 1995.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

Slijedile su i dobre vijesti da je velik broj Chimera grupe odstranjen s planete. U kolovozu je Cobra rekao da je preostalo oko 80 članova Chimera grupe, od čega je prva grupa napustila Long Island i otišla u DARPA Head Quarter, Sjeverna Virginia, druga grupa se preselila u Peterson Air Force Base u Coloradu, a posljednja grupa ostaje u laboratoriju za kloniranje ispod Cold Spring Harbor Laboratory na Long Islandu.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.htmlDa bismo pomogli Snagama Svjetla da stalno ostanu u sublunarnom području i odstrane preostale članove Chimera skupine s njihovim egzotičnim oružjima, predlažemo da se pridružite ovoj meditaciji u 15.00 sati svakog dana (2 pm GMT).

Poveznica na Facebook događanje:
https://www.facebook.com/events/122095605139710

Vođeni audio na engleskom:
https://goo.gl/5Z3Gnd

Upute:

1. Koristite vlastitu tehniku da biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

2. Izrazite namjeru da ćete upotrijebiti ovu meditaciju kao sredstvo ubrzavanja procesa iscjeljenja Zemlje i njezinih stanovnika, te čišćenja svih egzotičnih oružja na plazmatskoj razini, da bi doveli do Eventa.

3. Vizualizirajte stup bijelog Svjetla koje isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, prolazi kroz zvjezdana vrata AN u središnjoj zvijezdi Orionovog pojasa, zatim prolazi kroz sva bića Svjetla u našem Solarnom sustavu i kroz vaše tijelo, sve do središta Zemlje. Vizualizirajte drugi stup Svjetla koji se podiže iz središta Zemlje kroz vaše tijelo, prema nebu i prolazi kroz sva svjetlosna bića u našem Solarnom sustavu i galaksiji. Zatim prolazi kroz zvjezdana vrata AN i naposlijetku se spaja s Galaktičkim centrom i Izvorom.

Sada sjedite u dva stupa Svjetla koja teku prema gore i prema dole istovremeno. Nekoliko ih minuta održavajte aktivnima.

4. Sada vizualizirajte ružičastu svjetlost kako čisti preostale Chimera utvrde u DARPI u Sjevernoj Virginiji, Peterson Air Force Base u Coloradu, te Cold Spring Harbor Laboratory na Long Islandu, kao i Lockheeed korporaciju i sve njezine podružnice, uključujući i njihovo energetsko područje na plazmatskoj, eteričnoj i astralnoj razini.

Potom vizualizirajte taj ružičasti plamen kako se širi po cijeloj planeti i čisti njezino energetsko polje na plazmatskoj, eteričnoj i astralnoj razini.

5. Vizualizirajte ružičasti plamen kako se širi iznad Gaje, čisteći ostatke Yaldabaoth entiteta i ostale plazmoidne parazitske entitete.

6. Sada vizualizirajte Bijeli plamen AN kako izlazi iz svjetlosnog stupa između Izvora i Zemlje, čisteći sve preostale toplet bombe na plazmatskoj razini. Ako želite, zazovite Arhanđela Metatrona da vam pomogne u ovom procesu čišćenja. Vizualizirajte sve toplet bombe kako su na bezopasan način odstranjene i dezintegrirane.

7. Vizualizirajte Bijeli plamen AN kako se širi kroz Solarni sustav, čisteći sve anomalije, uvodeći Jedinstvo i sidreći Svjetlo Izvora koje se s lakoćom manifestira na Gaji i dovodi do okončanja karantene.

8. Vizualizirajte odstranjenje Yaldabaotha, svih plazmoidnih entiteta i oslobođenje svega što su na Zemlji bili zaposjeli.

9. Vizualizirajte planetu kako se oslobađa od bilo kakvog utjecaja plazmatske anomalije, te osjetite kako vibracija na plazmatskoj, eteričkoj i astralnoj razini postaje laganija i svijetlija, dok sva tama ne ode i potpuno se ne usidri Svjetlost Izvora.


Pobjeda Svjetla!

Primjedbe