Meditacija mira za Siriju u točnom trenutku mladog mjeseca

23.12.2021. 22:14:00 sati

Od 2022. nadalje, radit ćemo meditaciju mira za Siriju točno u trenutku mladog mjeseca.

Važno je napomenuti da je pravi okultni razlog sirijskog sukoba bitka za vrtlog Božice u Siriji koji je jedna od najvažnijih ključnih energetskih točaka u planetarnoj energetskoj mreži. Tko god kontrolira tu energetsku točku, vrlo je blizu kontroliranju većine energetskog zemaljskog sustava na površini planeta. Tko god kontrolira energetski zemaljski sustav, ima izravan pristup globalnoj svijesti čovječanstva.

http://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.htmlOvom meditacijom možemo usmjeriti više energije Božice u Siriju kako bismo pomogli stabilizirati situaciju u zemlji.

Ovdje je raspored koji pokazuje točno vrijeme mladog mjeseca 2022. godine.Možete pretvoriti UTC vremensku zonu u lokalnu vremensku zonu pomoću ove veze:

https://time.is/compare

Ovdje je Facebook događaj za meditaciju:

https://www.facebook.com/events/4664407116968895

I poveznica na vođeni audio na 19 jezika (ažurirano):

https://bit.ly/3sLUFkN

Upute:

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

2. Navedite svoju namjeru da ovu meditaciju koristite kao alat za ubrzavanje procesa manifestiranja mira za planet Zemlju i njene stanovnike.

3. Vizualizirajte stup Svjetlosti koji izvire iz Galaktičkog središnjeg Sunca, zatim prolazi kroz sva bića Svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava, a zatim kroz vaše tijelo do središta Zemlje. Vizualizirajte još jedan stup Svjetlosti koji se diže iz središta Zemlje, zatim gore kroz vaše tijelo i dalje u nebo prema svim bićima Svjetlosti u našem Sunčevom sustavu i našoj Galaksiji. Vi sada sjedite u dva stupa Svjetla, a Svjetlost teče i gore i dolje istovremeno. Neka ovi stupovi Svjetlosti budu aktivni nekoliko minuta.

4. Sada vizualizirajte ljubičasti plamen koji pročišćava sirijski vrtlog i njegovo energetsko polje na plazmenom,na eteričnom i astralnom planu. Zatim vizualizirajte kako se ovaj ljubičasti plamen širi cijelim Bliskim istokom i pročišćava ga. Zatim ga još više proširite dok ne obuhvati cijeli planet, pročišćavajući njegovo energetsko polje na plazmenom, eteričnom i astralnom planu.

5. Sada vizualizirajte nježno ružičastu iscjeljujuću božansku žensku energiju, koja liječi sve ljude u Siriji i donosi mir u zemlju. Zamislite kako ovo nježno ružičasto svjetlo štiti Siriju. Vizualizirajte ovu božansku žensku energiju koja iscjeljuje umove i srca svih ljudi diljem svijeta uključenih u sukob u Siriji. Zatim vizualizirajte ovu božansku žensku energiju koja se širi cijelim Bliskim istokom i iscjeljuje sve ljude tamo. Zatim ju proširite još više dok ne obuhvati cijeli planet, liječeći sva živa bića na planeti.

Božica želi mir i mir se ostvario!

Primjedbe