Meditacija Duša Blizanaca

 Meditacija duša blizanaca


 10/06/2021 17:59:00 sati


 Duše blizanaca su članovi duševne obitelji iste duše obitelji koji su zapravo jedno biće koje se podijelilo na suprotne ženske/muške polaritete kada je ušlo u četvrtu/treću dimenziju.  Njihova povezanost doseže sedmu dimenziju (atmička svijest) i kozmičko je podrijetlo arhetipa muškarca/žene, muža/žene i heroja/božice. https://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html


 Arkoni su apsolutno alergični na duboku energiju ljubavi duše između muškarca i žene, posebno između srodnih duša i blizanačkih duša.  To je primarni razlog zašto Arkoni pokušavaju spriječiti njihov ponovni susret.


 Projektirajući proces inkarnacije, rijetko dopuštaju da se dvije duše blizanaca inkarniraju u isto vrijeme.  Čak i ako jesu, rijetko se susreću.  Čak i ako se sretnu, rijetko im je dopušteno da budu zajedno, Arkoni stvaraju situacije kako bi spriječili ujedinjenje .  Zbog toga su spojevi blizanačkih duša na površini planeta sada iznimno rijetki, a većina ljudi koji misle da su duše blizanaca zapravo su primarne srodne duše (srodne duše koje kanaliziraju energiju blizanačke duše jedna na drugu).


 Duboka Duševna ljubavna veza između srodnih duša na površini planeta događa se nešto češće, a ako se dogodi, Arkoni ponekad idu u velike krajnosti kako bi spriječili tu ljubav, čak pribjegavaju i ubijanju jednog ili oba partnera.

 Na prethodnim Cobrinim  konferencijama dijelila se meditacija za stvaranje veze s blizanačkom dušom.


 https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/


 https://es2012portal.blogspot.com/2019/04/notes-of-soul-families-workshop-march.html


 Svrha ove meditacije je stvoriti vezu s vašom dušom blizankom, koja bi mogla biti na površini planeta, ili u Agarthi, ili na astralnoj razini, na Svjetlosnom brodu ili bilo gdje drugdje.  Ova meditacija će nadići vrijeme i prostor i stvoriti telepatsku vezu s vašom dušom blizanaca.


 Preporuča se raditi ovu meditaciju barem jednom tjedno kako biste ubrzali proces uzašašća.


 Evo vođenog audiozapisa za ovu meditaciju na hrvatskom : 

https://youtu.be/HtykrRAIefU


Upute:

 


1. Upotrijebite vlastitu tehniku kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

 

2. Vizualizirajte kako stup Svjetla, koji izvire s neba, prolazi kroz vas, a zatim dalje prema središtu Zemlje.

 

3. Vizualizirajte spiralni vrtlog svjetlosti u duginim bojama kako izvire iz vašeg srca. Vizualizirajte kako se ovaj vrtlog širi svijetom i budi i poziva vašu blizanačku dušu.

 

4. Vizualizirajte da vaša blizanačka duša sjedi 2 metra ispred vas. 

Vizualizirajte svoju blizančku dušu kao idealnog partnera u što je moguće više detalja, kao što su fizičko tijelo, odjeća, prisutnost i energetsko polje. 

Otvorite se energetskoj prisutnosti svoje blizanačke duše.

 

5. Povežite svoje čakre s čakrama vaše blizanačke duše, eteričnim nitima tekuće Svjetlosti. Vizualizirajte tok energije u ljubičastoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u krunskoj čakri,i teče u oba smjera istovremeno.

 

6. Vizualizirajte tok energije u purpurnoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u čakri obrva, i teče u oba smjera istovremeno.

 

7. Vizualizirajte tok energije u plavoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u grlenoj čakri,i teče u oba smjera istovremeno.


8. Vizualizirajte tok energije u  zelenoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u srčanoj čakri, I teče u oba smjera istovremeno.

 

9. Vizualizirajte tok energije u žutoj boji , koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u čakri solarnog pleksusa,i teče u oba smjera istovremeno.

 

10. Vizualizirajte tok energije u narančastoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u seksualnoj čakri,i teče u oba smjera istovremeno.

 

11. Vizualizirajte tok energije u crvenoj boji, koji povezuje vas i vašu blizanačku dušu u korijenskoj čakri, i teče u oba smjera istovremeno.

 

12. Vi i vaša blizanačka duša sada se povezani energetskim tokovima u svakoj čakri.  Dišite i održavajte protok energije kroz sve kanale nekoliko minuta.

 

13. Sada se usredotočite na zajedničko disanje sa svojom blizanačkom dušom u srčanoj čakri.

Vizualizirajte briljantnu bijelu svjetlosnu sferu u sredini vas i vaše blizanačke duše na razini zvjezdane čakre duše.

Ova briljantna bijela svjetlost tvori jednakostranični trokut sa srčanom čakrom vas i vaše blizanačke duše.

 

14. Pogledajte u oči svoje blizanačke duše i osjetite povezanost s njom na svim razinama Kreacije. Neka vas njezina prisutnost u potpunosti okruži.Zamislite sebe kako je grlite i stapate se s njom u poljupcu. Dišite zajedno s njom... i dok udišete, prihvatite čežnje svoje blizanačke duše u svoje srce a kod izdaha predajte sve svoje čežnje prema svojoj blizanačkoj duši.Osjetite sreću ovog spajanja.Ova sreća je jedino što će preostati u svijetu Jednote.

 

15. Prije završetka meditacije, unesite u sebe ovo spajanje i zamislite da se događa u vama.  Kada i usidrimo ovu energiju u svoja tijela, stvaramo magnet koji poziva našu dušu blizanca u ovaj vanjski svijet.

Primjedbe