Meditacija punog Mjeseca

Pun Mjesec je doba zahvalnosti, dobrohotnog primjećivanja ljepote samog života. Možete osjetiti goruću želju za iskazivanjem kreativnosti i osjetilnosti, te da kroz snažne a ipak nježne vibracije otpustite bilo koji aspekt svog života koji više ne služi najvišoj svrsi vaše Duše.

Prema Cobri, u posljednjem desetljeću se dogodilo veliko pročišćavanje energije Mjeseca. Sada je naš Mjesec potpuno čisto prirodno svjetlosno tijelo. Prenosi energiju čistog ženskog principa našoj planeti. Stoga, svaki puni Mjesec je prekrasno mjesto za povezivane s tom energijom.

Kako je ovo izvrsna prilika da pomognemo Snagama Svjetlosti, napraviti ćemo posebnu meditaciju tijekom svakog punog Mjeseca.

Vrijeme meditacije sljedećeg punog Mjeseca će biti u 31. ožujka 2018. u 15.45 (2.45 pm GMT).

Vođeni audio na engleskom možete naći ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Glazbena lista koju je sastavio Smaly7:
https://goo.gl/6Ntxiu

Poveznica na Facebook događanje:
https://www.facebook.com/events/1301751299970219

Predloženo vrijeme za meditaciju je 15 minuta.

Upute:

1. Koristite vlastitu tehniku da biste se doveli u opušteno stanje svijesti.


2. Izrazite namjeru da ćete upotrijebiti ovu meditaciju, tijekom ovog punog Mjeseca, kao moćni Portal Svjetla za sidrenje čiste ženske božanske energije na planetu.

3. Vizualizirajte stup Svjetla koje isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, prolazi kroz sve svjetlosne točke u našem Solarnom sustavu i kroz vaše tijelo prolazi sve do središta Zemlje. Vizualizirajte drugi stup Svjetla koji se podiže iz središta Zemlje kroz vaše tijelo, prolazi kroz sva svjetlosna bića u našem Solarnom sustavu i galaksiji, natrag do Galaktičkog centralnog Sunca.  Sada ste usidreni u dva stupa Svjetla, a energija teče prema gore i prema dole istovremeno.

4. Sada vizualizirajte ovu energiju kao nježnu Ružičastu zraku svjetla koja teče kroz vaše tijelo i zatim se u obliku spirale kroz ruke širi kroz cijelu planetu obuhvaćajući sva bića i cijeli život na Gaji i samoj planeti. Vizualizirajte to nježno ružičasto Svjetlo kako iscjeljuje sva bića, životinje i biljke, i liječi umove i srca svakog muškarca, žene i djeteta.

5. Vidite sva bića na planeti kako doživljavaju čistu energiju Božice. Vidite kako su slobodni od stege mračnih snaga, vidite ih iscijeljene, lišene tereta. Vizualizirajte sve ljude kako jedni s drugima žive u Miru, Skladu, Ljubavi i Razumijevanju. Vidite ih kako slave i radosno sudjeluju u stvaranju Novog društva na planeti u obilju, prosperitetu i jedinstvu. Tada uočite da su svima potrebe zadovoljene i da svi mogu živjeti životom kojeg žele.

6. Vidite planetarnu svjetlosnu rešetku cvijeta života kako se ispunjava ružičastim svjetlom bezuvjetne božicine ljubavi. Vizualizirajte sve božicine vrtloge na planeti kako se aktiviraju zajedno sa svim božanskim muškim vrtlozima, te se planetarna svjetlosna rešetka dovršava i potpuno aktivira.

I tako to jest
 
❤


Primjedbe