Hitna poruka površinskom stanovništvu

 Subota, 30. srpnja 2022


 Hitna poruka površinskom stanovništvu 

 https://2012portal.blogspot.com/2022/07/urgent-message-to-surface-population.html


 Vrlo snažna trostruka konjunkcija Mars-Uran-Lunarni čvor dolazi 31. srpnja i 1. kolovoza:


 https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/


 https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/


 Kabal pokušava iskoristiti ovu energiju za stvaranje novog svjetskog rata.


 Još uvijek pokušavaju eskalirati sukob Rusije i Ukrajine u širi rat između Rusije i NATO-a, pa je stoga meditacija za mir između Rusije i NATO-a još uvijek neophodna:


 https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html


 Nova brza eskalacija dolazi točno u vremenu od 31. srpnja / 1. kolovoza između SAD-a i Kine zbog posjeta Nancy Pelosi Tajvanu:


 https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear


 https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route


 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait


 Stoga Sile Svjetla mole što je moguće više ljudi da rade sljedeću meditaciju svakog sata u svaki puni sat od sada pa nadalje do kraja 2. kolovoza u vašoj vremenskoj zoni:


 1. Koristite vlastitu tehniku ​​da se dovedete u opušteno stanje svijesti.

 

 2. Izrazite svoju namjeru korištenja ove meditacije za stabilizaciju odnosa i uspostavljanje mira između Kine, SAD-a i Tajvana.

 

 3. Prizovite ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora da postavite krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

 

 4. Vizualizirajte stup briljantne bijele Svjetlosti koja emanira iz Kozmičkog središnjeg Sunca, zatim se distribuira središnjim Suncima u svim Galaksijama u ovom Svemiru, zatim prolazi kroz našu Galaksiju, zatim ulazi u naš Sunčev sustav i prolazi kroz sva bića Svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava, a zatim kroz sva bića na planeti Zemlji i također kroz vaše tijelo do središta Zemlje.

 

 5. Prizovite Galaktičku božicu Pleromu, Izidu, Doumu i Guanyin.  Prizovite energije Božice iz svih krajeva ovog Svemira da se spuste na nebo kontinentalne Kine i Tajvana i pošalju ružičaste energije Kozmičke Ljubavi i u kopnenu Kinu i na Tajvan.  Vizualizirajte ružičastu sferu Cvijeta života koja se omotava oko kopnene Kine i oko Tajvana, održavajući vječni mir i sklad između ove dvije regije.

 

 6. Vizualizirajte ružičastu Svjetlost Kozmičke Ljubavi koja emanira iz Kozmičkog središnjeg Sunca i prolazi kroz vaše tijelo, u središte Zemlje.  Vizualizirajte kako ovo Božansko ružičasto Svjetlo ispunjava vaše fizičko, plazma, eterično, astralno i mentalno tijelo.  Sada podignite obje ruke, s dlanovima okrenutim prema naprijed.  Koristeći svoje ruke, pošaljite Božansko ružičasto Svjetlo svim visoko pozicioniranim političarima i vojnim časnicima u kontinentalnoj Kini, SAD-u i Tajvanu, tako da mogu odlučiti održati mir i sklad između dviju regija.

 

 Božica želi mir i mir će biti!

 

 p.s.  Iza kulisa odvijaju se vrlo važne operacije Snaga svjetlosti, o tome ću izvještavati koliko budem mogao i kada budem mogao.

Primjedbe