Meditacija za Juliana Assangea

 Meditacija za Juliana Assangea


 7/08/2022 11:19:00 sati


 Izručenje osnivača Wikileaksa Juliana Assangea SAD-u odobrio je britanski ministar unutarnjih poslova 17. lipnja.  Britanski su sudovi zaključili da njegovo izručenje ne bi bilo nespojivo s njegovim ljudskim pravima te da će se prema njemu postupati na odgovarajući način.


 https://www.bbc.co.uk/news/uk-61839256


 Odmah se žalio Visokom sudu u Londonu da blokira njegovo izručenje SAD-u kako bi se suočio s kaznenim optužbama. 


 https://www.bbc.co.uk/news/uk-62008245


 https://www.aljazeera.com/news/2022/7/1/wikileaks-assange-lodges-uk-appeal-against-us-extradition


 Assangeovi pristaše i odvjetnici tvrde da je on djelovao kao novinar i da ima pravo na zaštitu slobode govora Prvim amandmanom.  Tvrde da je slučaj politički motiviran, da bi se suočio s nečovječnim postupanjem i da ne bi mogao imati pošteno suđenje u SAD-u.


 U izjavi koju je objavio Wikileaks navodi se da bi svatko kome je stalo do slobode izražavanja trebao biti "duboko posramljen" što je ministar unutarnjih poslova odobrio Assangeovo izručenje.


 “Julian nije učinio ništa loše.  Nije počinio nikakav zločin i nije kriminalac.  On je novinar i izdavač i kažnjen je jer radi svoj posao”,


 On se nalazi u zatvoru Belmarsh otkako je 2019. godine izvučen iz ekvadorskog veleposlanstva u Londonu, gdje je živio od 2012. godine.


 Preporučujemo meditaciju kako bismo zaštitili Juliana Assangea i zaustavili njegovo izručenje SAD-u.


 Meditacija će se održavati svaki dan u 11:30 UTC.  Slobodno radite ovu meditaciju što je češće moguće i u drugo vrijeme po želji.


 Ova tablica prikazuje vrijeme meditacije za različite vremenske zone: Evo linka za Facebook meditacijski događaj:


 https://www.facebook.com/events/765750894423707


 A evo i uputa za meditaciju: (Predloženo vrijeme je 15 minuta)


 1. Koristite vlastitu tehniku ​​da vas dovede u opušteno stanje svijesti.


 2. Izrazite svoju namjeru da zaštitite i izliječite situaciju Juliana Assangea.


 3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora da postavite krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.


 4. Vizualizirajte stup ružičaste svjetlosti, koja izvire iz Galaktičkog središnjeg sunca i zatim se spušta kroz vaše tijelo i duboko u središte Zemlje.


 5. Vizualizirajte ovo Svjetlo kako teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno svima koji su uključeni u situacije Juliana Assangea, usklađujući sve i donoseći mir i zaštitu.  Neka ružičasta svjetlost teče dalje, liječeći sve druge sukobe diljem svijeta.


 6. Zamolite prisutnost Božice (Božansko žensko) i sve Sile Svjetla da usmjere energije zaštite i iscjeljenja na Juliana Assangea, i zamolite i naredite Snagama Svjetlosti da donesu zaštitu od izručenja Julianu Assangeu i vizualizirajte harmonizaciju energija Svjetla i Ljubavi  svima koji su uključeni u ove situacije.  Neka te energije onda teku dalje i liječe sve druge sukobe diljem svijeta.  Dopustite tim energijama da nastave teći kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke u ove situacije nekoliko minuta.


 Pobjeda svjetla!

Primjedbe