Hitna meditacija za mir između Rusije i Litve svaka 4 sata

 Hitna meditacija za mir između Rusije i Litve svaka 4 sata


 22.6.2022 08:36:00 sati


 Kalinjingrad je eksklava Ruske Federacije u sendviču između Litve i Poljske.


 https://www.britannica.com/place/Kaliningrad Više od 30 godina postojao je dogovor između Rusije i Litve da će se Kalinjingradska oblast opskrbljivati ​​preko ruske željeznice kroz uski pojas zemlje zvan Suwalki Gap, koji ide iz Rusije, duž jugoistočne granice Litve.  Sporazum je predviđao da će vlakovi biti ostavljeni na miru i djelovati kao neka vrsta opskrbnog tunela za Ruse koji žive u Kalinjingradu.


 Međutim, u subotu, 18. lipnja, nacionalni željeznički operater Litve zabranio je protok sankcionirane robe između regije i ostatka Rusije, pozivajući se na smjernice Europske komisije.  Ograničenja su također utjecala na cestovni promet u eksklavu.


 To znači da između Rusije i njezine najzapadnije države ne može postojati praktički nikakav tranzit.


 Postoje izvješća i videozapisi koji pokazuju paničnu kupnju od strane Rusa koji žive u Kalinjingradu.


 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/panic-buying-in-kaliningrad-as-lithuania-sanctions-russian-railroad


 Zatim je u srijedu, 22. lipnja, Litva odlučila roširiti popis robe zabranjene za tranzit u rusku eksklavu Kalinjingrad ako Europska unija uvede nove sankcije protiv Moskve.


 https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/06/rt-2022-06-22-lithuania-ready-to-expand-kaliningrad-blockade-president.html


  Rusija je zatražila od Litve da će, osim ako se ne uspostavi neograničeni željeznički promet do ruske države Kalinjingrad, odmah, "Rusija će poduzeti mjere" protiv Litve.


 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/lithuania-warned-in-writing


 Čini se da Litva pokušava navesti Rusiju da ih vojno napadne zbog ovog novog embarga.  Oni žele da se to dogodi jer je Litva članica NATO-a i kada se dogodi napad, Litva će se pozvati na članak 5 NATO ugovora, kolektivnu samoobranu.


 To bi značilo da će sve zemlje NATO-a biti u ratu s Rusijom.  To bi izazvalo veliki sukob u Europi i SAD-u.


 Stoga predlažemo svima koji se osjećaju vođenim da rade Meditaciju za mir između Rusije i Litve što je češće moguće ili svaka 4 sata u sljedeće vrijeme:


 12:30 UTC


 4:30 ujutro UTC


 8:30 UTC


 12:30 UTC


 16:30 UTC


 20:30 UTC


 Imajte na umu da ova meditacija privremeno zamjenjuje Meditaciju za mir između Rusije, Ukrajine i NATO-a, dok se situacija između Rusije i Litve ne smiri.


 Ova tablica prikazuje intervale vremena meditacije za odabrane vremenske zone:


 
 Također možete raditi ovu meditaciju u slobodno vrijeme onoliko često koliko se osjećate vođeni.


 Evo poveznice na Facebook događaj za ovu meditaciju:


 https://www.facebook.com/events/1104451063441268 A ovdje je kratka poveznica Youtube vođene audio liste za reprodukciju:


 https://bit.ly/3yca6UP


 Upute za ovu meditaciju: (Predloženo vrijeme za ovu meditaciju je 15 minuta)


 1. Koristite vlastitu tehniku ​​da biste se doveli u opušteno stanje svijesti 2. Izrazite svoju namjeru da donesete mir i ozdravljenje situacije između Rusije i Litve. 3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora da postavite krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu. 4. Vizualizirajte stup ružičaste svjetlosti, koja izvire iz Galaktičkog središnjeg sunca i zatim se spušta kroz vaše tijelo i duboko u središte Zemlje.


 5. Vizualizirajte ovo Svjetlo kako teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno do svih koji su uključeni u situacije između Rusije i Litve, usklađujući sve i donoseći mir.  Neka ružičasta svjetlost teče dalje, liječeći sve druge sukobe diljem svijeta.


 6. Zamolite prisutnost Božice (Božansko žensko) da usmjeri energiju mira i harmonije na sve neriješene situacije između Rusije i Litve, i na sve koji su uključeni u te situacije.  Neka te energije onda teku dalje i liječe sve druge sukobe diljem svijeta.  Dopustite tim energijama da nastave teći kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke u ove situacije nekoliko minuta.


 Slobodno uključite ovu situaciju u dnevnu hitnu meditaciju u 14:00 UTC.  Vizualizirajte kako se situacija između Rusije i Litve rješava mirnim putem što je brže moguće. https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


 Boginja želi mir i mir će biti

Primjedbe