Meditacija za svjetski mir u trenutku kvadrata Erisa i Plutona 14. lipnja 2020. u 17.10


Meditacija za svjetski mir u trenutku kvadrata Erisa i Plutona 14. lipnja 2020. u 17.10 za zemlje Balkana.

14. lipnja imat ćemo još jedan vrlo rijedak astrološki aspekt; kvadrat Erisa i Plutona dogodit će se po drugi put ove godine. Ovaj put kvadrat Erisa i Plutona donijet će ogroman utjecaj na smjer planetarnog oslobađanja koji će se osjetiti cijelu ovu godinu.
https://www.lunarplanner.com/2020/index.html

NASA, ESA, and A. Schaller (for STScI)

Gledano astrološki, Pluton promatramo kao čuvara koji stoji na ulazu, kao prijatelja koji nas prati prema još dubljim razinama vraćanja vlastite moći. Naglašava važnost toga da budemo promatrači vlastitog sebstva i nađemo srž vlastite kreativne energije, umjesto da budemo samo vanjski promatrači.
Također naglašava da upotrijebimo snagu te sile na načine koji će dati poticaj i drugima i tako probuditi sve nas za nove vizije potencijala ljudske rase, svjesnu pažnju i svih onih iskustava koja tek trebamo ostvariti.
Eris je ženski ratnički arhetip u kojem nema ni straha ni oklijevanja i koji ovakvim načinima intervencije razotkriva onu veću, skrivenu istinu.
Teži eksploziji i to onoj koja ima tendenciju probiti balon naše perceptivne obmane kroz koji trenutno promatramo i dobivamo iskustvo svijeta, da konačno progledamo van tih granica trenutne percepcije, van svega onoga što smo si sami postavili.
Drugim riječima, pomaže nam da se odučimo od svega onog što smo u prošlosti pogrešno naučili.

 

Predstojeći kvadrat Eris-Pluton koji se događa na 270 ° označava ulazak u posljednju četvrtinu 359-godišnjeg sinodičkog ciklusa Erisa i Plutona koji je započeo 1757. godine i glasnik je vremena promjena. Zanimljivo je primijetiti da je Mayer Amschel (Anschel) Rothschild započeo svoju bankarsku karijeru 1757. godine, upravo onda kad je započeo ovaj ciklus.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

Stoga se ovaj kvadrat Erisa i Plutona može usporediti s posljednjom četvrtinom mjesečevog ciklusa kao s vremenom tranzicije u sljedeći ciklus.
Tijekom ovog prijelaznog vremena može nastati kaos dok se ne postigne nova i bolja ravnoteža. Na ovo što se trenutno događa u SAD-u možemo gledati kao primjer toga. Legitimni i mirni prosvjedi izmanipulirani su u nasilne, s mogućnošću da prerastu u građanski rat.
Kako bismo energiju ovog kvadrata Erisa i Plutona iskoristili za dobrobit čovječanstva i cijelog planeta, u nedjelju, 14. lipnja, održat ćemo meditaciju za mir u samom trenutku ovog astrološkog aspekta, tj. u 17.10 za zemlje Balkana (15:10 UTC).

Održat ćemo masovnu meditaciju da sačuvamo mir u SAD-u i diljem planeta.

Ovdje je poveznica na Facebook događaj za meditaciju:

https://www.facebook.com/events/937866730010432

Vođena meditacija bit će objavljena ovdje čim bude završena.

Upute za meditaciju (predloženo vrijeme za meditaciju je 15 minuta):

1. Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u opušteno stanje svjesnosti.

2. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog prvobitnog izvora da stvori oko vas zaštitni krug za vrijeme i nakon meditacije. Zatražite da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

3. Izrazite namjeru da donosite mir i iscjeljenje Sjedinjenim Državama i cijelom planetu.

4. Vizualizirajte snop ružičaste svjetlosti koji izvire iz Središnjeg galaktičkog Sunca, i spušta se kroz vaše tijelo, duboko u središte Zemlje.

5. Vizualizirajte ovu Svjetlost kako teče kroz vaše srce, zatim kroz vaše ruke, izravno svima u Sjedinjenim Državama i diljem cijelog planeta, kako harmonizira sve i donosi mir. Pustite ružičastoj svjetlosti tada da teče i dalje, iscjeljujući i sve ostale sukobe diljem svijeta.

6. Zatražite od Božanske ženske prisutnosti da usmjeri energije mira i harmonije prema svima u Sjedinjenim Državama i diljem planeta. Neka te energije nastave teći dalje i iscjeljivati sve ostale sukobe širom svijeta. Još nekoliko minuta dopustite tim energijama da teku kroz vaše srce i kroz vaše ruke u ovu situaciju u Sjedinjenim Državama i cijelom planetu.

Božica želi mir i mir će i biti!

Primjedbe