Aktivacija Doba vodenjaka, 2. dio, 30. lipnja u 7:48 ujutro za zemlje Balkana (5:48 AM UTC) i Meditacija za pojačanje 21. lipnja u 8.40 ujutro (6:40 AM UTC)





Image
29. i 30. lipanj su još jedan odlučujući period za budućnost našeg planeta. To je vrijeme konjukcije Jupitera i Plutona, što je prekretnica za zvjezdana vrata vremenske linije Doba vodenjaka za 2020.
Gledano astrološki, konjukcija Jupitera i Plutona simbolizira velike društvene i duhovne reforme koje će donijeti obilje duhovnih i materijalnih bogatstava čovječanstvu.
Zvjezdana vrata su se otvorila 12. siječnja, s konjukcijom Saturna i Plutona, kada smo ostvarili prvi dio aktivacije Doba vodenjaka. Ta će se zvjezdana vrata zatvoriti 21. prosinca, kada je Jupiter u konjukciji sa Saturnom.

Kako je Cobra objasnio, svrha zvjezdanih vrata za vremensku liniju Doba vodenjaka 2020. jest da se stabilizira pozitivna vremenska linija Doba vodenjaka za planet, a naša aktivacija 20. lipnja je točka prekretnica za taj proces. Ova moćna aktivacijska točka smještena je gotovo točno u sredini cijelog procesa u 2020., sa 170 dana između 12. siječnja i 30. lipnja, te 174 dana između 30. lipnja i 21. prosinca.

Ova zvjezdana vrata mogu promijeniti smjer tijeka evolucije na našem planetu. Točka prekretnica 30. lipnja je zapravo kritični trenutak u kojem počinjemo manifestirati tu novu vremensku liniju. Stoga, to je prilika da posadimo sjeme novog početka.

Također, kako Cobra objašnjava u razgovoru sa Sestrinstvom ruže, ova zvjezdana vrata vremenske linije su multidimenzionalni ulaz koji mijenja evoluciju ovog planeta od stare vremenske linije koju smo svi iskusili, u novu vremensku liniju Doba vodenjaka. Znači da zapravo prelazimo s jedne vremenske linije na drugu, što mijenja obrazac evolucije.



2020. je godina kada se taj prijelaz događa na višoj razini, te se počinje manifestirati na fizičkoj razini. Ova je godina jedna od važnijih za cjelokupnu tranziciju. Zato trebamo napraviti što god možemo da bismo privukli što je više moguće Svjetla i dobili što pozitivniji ishod te tranzicije.

Ovaj put, kada postignemo kritičnu masu, iz Izvora će krenuti bljesak energije koji će proći kroz galaktičku jezgru i kroz Sunčev sustav, sve do planetarne energetske mreže, što će Snagama svjetla znatno olakšati djelovanje.

Specifičnije govoreći, jedan će se dio matrice biti razložiti. Tada će Snagama svjetla biti mnogo lakše uvesti svoje energije u energetsko polje planeta i pružiti izuzetno potrebno emocionalno iscjeljenje svjetloradnicima i ratnicima svjetla, kao i cijelom čovječanstvu.

Također, u trenutku aktivacije Doba vodenjaka, dvostruki Božicin vrtlog Pariz / Versailles će se također ponovno aktivirati nakon dva stoljeća uspavanosti, a to će inicirati sljedeću fazu povratka Božice na planetu.

5. travnja uspjeli smo okupiti više od milijun meditanata u meditaciji za Okončanje corona virusa i vremensku liniju uzašašća. Svesrdno se nadamo da nam se svaki od tih meditanata može opet pridružiti u ovoj Meditaciji Doba vodenjaka. Tako čineći, u situaciji povoljnih astroloških konfiguracija, možemo postići fokus nalik laserskoj zraci, te postići maksimalan učinak na svjesnost ljudi i događaje na planetu.

Stoga, molimo da nam se pridružite 30. lipnja u 7.48 ujutro za zemlje Balkana (5:48 AM UTC), u aktivaciji Doba vodenjaka, 2. dio. Audio vodstvo na hrvatskom jeziku je ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=cgtZVqjT0ZQ&feature=youtu.be

Sljedeća tablica pokazuje vrijeme meditacije za određene vremenske zone:


Vrijeme
Zona
Grad
Ponedjeljak, 29. lipanj
07:48 pm
HST
Honolulu
10:48 pm
PDT
Los Angeles
11:48 pm
MDT
Denver
Utorak, 30. lipanj
12:48 am
CDT
Chicago
01:48 am
EDT
New York
02:48 am
BRT
Rio de Janeiro
05:48 am
UTC
Reykjavik
06:48 am
BST
London
07:48 am
CEST
Paris
07:48 am
EET
Cairo
08:48 am
MSK
Moscow
12:48 pm
ICT
Bangkok
01:48 pm
CST
Taipei
02:48 pm
JST
Tokyo
03:48 pm
AEST
Sydney
05:48 pm
NZST
Auckland
Ovdje možete pronaći vrijeme meditacije za druge lokacije:
Ovdje je brojač vremena do točnog početka meditacije:
Ovdje je popis Cobrinih intervjua sa Sestrinstvom ruže i njihovih transkripata od 11. lipnja:

Jezik
Web stranica
Engleski audio
Engleski
Engleski 2
Francuski
Njemački
Njemački 2
Njemački 3
Japanski
Japanski 2
Poljski
Portugalski
Španjolski audio
Teluški

Ovdje je popis Facebook događaja za ovu meditaciju:

Domaćin
Jezik
Naziv Facebook događaja
Poveznica na Facebook događaj
Engleski
Age of Aquarius Activation Part 2
Francuski
Activation De L’ère Du Verseau 2e Partie
Portugalski
Ativação da Era de Aquário Parte 2

Ovdje je popis trenutno dostupnih vođenih audio snimki i promotivnih video snimki. Molimo budite ih slobodni podijeliti na svojim mrežama, da biste doprinijeli postizanju kritične mase:

Domaćin /
Jezik
Promocija
WLMM
Promocija
Truth Earth
Promocija
Age Aquarius
Promocija
Etehade Noor
Promocija
Other hosts
Youtube lista
-
Engleski
Arapski




Bengalski




Bugarski



Kineski





Kinesi jednost.

Kineski tradicion.

Hrvatski


Češki



Danski





Nizozemski

Domaćin /
Jezik
Promocija
WLMM
Promocija
Truth Earth
Promocija
Age Aquarius
Promocija
Etehade Noor
Promocija
Other hosts
Finski



Francuski
Francuski 2





Njemački
Njemački 2




Grčki



Hindi




Mađarski



Talijanski


Domaćin /
Jezik
Promocija
WLMM
Promocija
Truth Earth
Promocija
Age Aquarius
Promocija
Etehade Noor
Promocija
Other hosts
Japanski
Korejski




Latvijski



Makedonski



Malajski




Perzijski



Poljski



Portug. Brazil


Portug. Portugal

Domaćin /
Jezik
Promocija
WLMM
Promocija
Truth Earth
Promocija
Age Aquarius
Promocija
Etehade Noor
Promocija
Other hosts
Rumunjski

Ruski


Slovački



Slovenski




Spanjolski


Švedski


Teluški




Turski



Vjetnamski




Domaćin /
Jezik
Promocija
WLMM
Promocija
Truth Earth
Promocija
Age Aquarius
Promocija
Etehade Noor
Promocija
Other hosts


Upute za meditaciju (predloženo vrijeme meditacije je 20 minuta):

1. Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u opušteno stanje svjesnosti.

2. Izrazite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao sredstvo sukreiranja okidača kojim započinje Doba vodenjaka.

3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog prvobitnog izvora da stvori oko vas zaštitni krug za vrijeme i nakon meditacije. Zatražite da transmutira sve što ne služi Svjetlu

4. Vizualizirajte snop blještavo bijele Svjetlosti koji izvire iz Središnjeg galaktičkog Sunca i koja se zatim dijeli prema svakom Centralnom suncu svih galaksija u univerzumu. Zatim vizualizirajte tu svjetlost kako ulazi u Galaktičko centralno Sunce i širi se kroz našu galaksiju, zatim ulazi u naš Sunčev sustav i prožima  sva bića Svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava i zatim sva bića na planetu Zemlji i također prolazi i kroz naša tijela sve do središta Zemlje.

5. Vizualizirajte kako ova Svjetlost  preobražava svu preostalu tamu na Zemlji, iscjeljuje sve nejednakosti, briše sve siromaštvo i donosi obilje cijelom čovječanstvu. Vizualizirajte nježnu ružičastu Svjetlost Božice kako grli sva bića na planetu Zemlji i iscjeljuje njihova emocionalna tijela. Vizualizirajte kako započinje veliki, novi kozmički ciklus Doba vodenjaka, donoseći čistu Svjetlost, Ljubav i Radost svim bićima na Zemlji.


-------------------

Poziv na meditaciju za pojačanje u trenutku maksimalne pomrčine Sunca, 21. lipnja u 8.40 ujutro za zemlje Balkana (6:40 AM UTC)


Godišnja pomrčina Sunca biti će 21. lipnja, na dan lipanjskog solsticija. Maksimalna pomrčina će biti u 8.40 ujutro za zemlje Balkana (6:40 AM UTC). Koristiti ćemo energiju te sunčeve pomrčine da bi meditirali i vizualizirali postizanje kritične mase koja premašuje 144.000 ljudi koji sudjeluju u našoj glavnoj meditaciji za aktivaciju Doba vodenjaka 29.-30. lipnja.

Snage svjetla traže da što više ljudi napravi ovu pripremnu meditaciju u točno doba Sunčeve pomrčine. Ova meditacija s pojačavajućim učinkom omogućiti će nam da prikupimo potrebnu kritičnu masu 29./30. lipnja, ili čak jedan milijun sudionika!

Važno je znati da će 90 minuta nakon te meditacije pojačanja zona Sunčeve pomrčine bit iznad grada Chiayi u Tajvanu, te aktivirati vrlo poseban Zmajev vrtlog blizu Chiayi-ja, što će u planetarnu energetsku mrežu doprinijeti potreban pozitivni energetski dotok.

Sljedeća tablica pokazue vrijeme meditacije za izabrane vremenske zone:

Vrijeme
Zona
Grad
Subota, 20. lipanj
08:40 pm
HST
Honolulu
11:40 pm
PDT
Los Angeles
Nedjelja, 21. lipanj
12:40 am
MDT
Denver
01:40 am
CDT
Chicago
02:40 am
EDT
New York
03:40 am
BRT
Rio de Janeiro
06:40 am
UTC
Reykjavik
07:40 am
BST
London
08:40 am
CEST
Paris
08:40 am
EET
Cairo
09:40 am
MSK
Moscow
01:40 pm
ICT
Bangkok
02:40 pm
CST
Taipei
03:40 pm
JST
Tokyo
04:40 pm
AEST
Sydney
06:40 pm
NZST
Auckland

Vrijeme meditacije za druge lokacije možete naći ovdje:

Ovdje je popis Facebook događaja za meditaciju za pojačanje:

Domaćin
Jezik
Naziv Facebook događaja
Poveznica na Facebook događaj
Engleski
Annular Solar Eclipse Booster Meditation
Francuski
Méditation préparatoire Activation De L'ère Du Verseau
Slovenski
2. del Aktivacije Dobe Vodnarja ter ojačevalna meditacija

Ovdje je popis trenutno dostupnih vođenih audio snimki na raznim jezicima. Molimo budite ih slobodni podijeliti s vašim kontaktima da biste doprinijeli postizanju kritične mase:

Jezik
Vođeni audio 
mp3 download
Youtube playlist
-
Engleski

Engleski livestream
-
Bugarski

Kineski

Nizozemski

Francuski

Hindi

Mađarski

Talijanski

Latvijski

Poljski

Portugalski

Ruski

Slovenski

Teluški

Jezik
Vođeni audio 
mp3 download


Uputa za meditaciju za pojačanje (predloženo vrijeme meditacije je 20 minuta):
1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​da biste se doveli u opušteno stanje svjesnosti.

2. Izrazite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za postizanje kritične mase od 144 000 sudionika u našoj meditaciji aktivacije Doba vodenjaka, 2. dio.

3. Zazovite ljubičasti plamen iz njegovog prvobitnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe za vrijeme i nakon meditacije. Zatražite od njega da transmutira sve što ne služi Svjetlosti.

4. Vizualizirajte stub blistave bijele svjetlosti koja proizlazi iz Kozmičkog središnjeg sunca, a zatim se širi kroz centralna sunca svih galaksija u ovom svemiru. Vizualizirajte zatim tu svjetlost kako ulazi kroz Centralno galaktičko sunce, zatim prolazi kroz našu galaksiju, ulazi u naš Sunčev sustav i prolazi kroz sva bića svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava, pa kroz sva bića na planetu Zemlji, te također kroz vaše tijelo, sve do središta Zemlje.

5. Vizualizirajte kako ta Svjetlost aktivira Zvjezdanu čakru duše kod više milijuna ljudi, pružajući im mogućnost da se pridruže aktivaciji Doba vodenjaka. Vizualizirajte da se oni koji se osjećaju vođenima pridružuju meditaciji, da njihov broj nadmašuje kritičnu masu, te da sama aktivacija ima ogroman pozitivan iscjeljujući učinak na sva živa bića na Zemlji i da stabilizira pozitivnu vremensku liniju Doba vodenjaka.


Komentari