Tehnike za suzbijanje energije implantata

 Tehnike za suzbijanje energije implantata


4/06/2022 10:24:00 sati


U prošlosti smo spomenuli dvije vježbe triangulacije za izobličenje implantata u našem tijelu,


https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html


Postoje i dvije druge tehnike koje se mogu suprotstaviti energiji implantata.  Predstavio ih je Cobra na svojoj konferenciji.


Međutim, imajte na umu da upute u nastavku za korištenje ovih tehnika nisu točne riječi Cobre.  Oni samo predstavljaju način na koji ih sudionik konferencije pamti i tumači.


Tehnika kristalne meditacije


Budući da implantati neprestano unose protok anomalne plazme u naše energetsko polje i utječu na našu stvarnost, sljedeća kratka vizualizacija može pomoći u suzbijanju ove negativne energije kako bi naše energetsko polje ostalo čistim.


Ovdje je kratka poveznica vođene audio Youtube playliste za meditaciju Crystal::


https://bit.ly/3EsUmPD


Upute: (Predloženo trajanje ove meditacije je 5 minuta)


1. Vizualizirajte dvostruko završeni, šesterokutni kristalni oblik napravljen od čistog bijelog Svjetla koji vas okružuje, s jednim završetkom na vašoj čakri Zvijezde duše, a drugim završetkom na vašoj čakri Zvijezde Zemlje, i s jednim šesterokutom oko vaše srčane čakre, a drugim šesterokutom  okružujući vašu korijensku čakru.


2. Vizualizirajte sfere nebesko plave svjetlosti na svakom od 14 kutova kristalnog oblika.


3. Vizualizirajte još 3 sfere nebeskoplave svjetlosti na svakom od implantata (jednu na solarnom pleksusu i dvije u području frontalnog režnja).


Možete koristiti ovu sliku za pomoć u vizualizaciji.

Također možete postaviti cintamani kamenje na svaki od implantata dok to činite kako biste ojačali učinak ove vizualizacije.


Redovito prakticiranje ove tehnike može pomoći u suzbijanju energije implantata.


Aktivacija energetskog polja epifize-hipofize


Druga tehnika može pomoći u aktiviranju energetskog polja epifize-hipofize.


Cobra je govorio o važnosti energetskog polja epifize-hipofize, rekavši da njegova energija može prijeći plazma membranu u više razine, otvarajući vezu između viših razina i stoga višeg ja, te nižih tijela uključujući fizičko tijelo.


Kada se aktivira energetsko polje epifize-hipofize, to omogućuje višem jastvu pristup svim vašim tjelesnim sustavima, kao što su imunološki sustav, živčani sustav itd., kako bi ih izliječio i uskladio.


Povezanost s višim ja također pomaže u svemu, aktivira više sposobnosti, daje više snage/mira/ljubavi, štiti i harmonizira vašu stvarnost itd.


Mračne sile koriste razne stvari kako bi zatvorile vezu s višim ja, pa je dobro poduzeti korake kako bi je ponovno otvorili.


Ova tehnika može pomoći u progresivnom otvaranju energetskog polja epifize i hipofize kada se redovito prakticira.


Ovdje je kratka poveznica vođenog audio Youtube popisa za reprodukciju za aktivaciju energetskog polja epifize i hipofize:


https://bit.ly/3Lu4af9


Upute: (Predloženo trajanje ove meditacije je 8 minuta)


1. Vizualizirajte tri snopa nebesko plave svjetlosti kako prolaze kroz vašu glavu, prolaze kroz centar vašeg mozga gdje je energetsko polje epifize i hipofize, jedan snop ide između prednje i zadnje strane kroz vašu čakru Trećeg oka, jedan snop ide gore-dolje kroz vašu  krunsku čakru (izlazi ispod vaših usta blizu grlene čakre), jedna zraka ide lijevo i desno iznad ušiju.


2. Stavite 2 prsta na obje ulazne točke snopa (nebeske) plave svjetlosti na glavu, radeći jedan snop za drugim uzastopno.  Drugim riječima, stavite 2 prsta na obje strane glave iznad ušiju neko vrijeme, zatim stavite prste na glavu na prednju i stražnju stranu čakre Trećeg oka na neko vrijeme, a zatim stavite prste na glavu, jedan  ruka na krunskoj čakri i jedna ruka ispod vaših usta blizu grlene čakre neko vrijeme.


Dok to radite, nastavite vizualizirati 3 snopa plave svjetlosti i pjevajte više puta mantru joooaaa.  Radite sve to nekoliko minuta uzastopno.


3. Nastavite raditi sve gore navedeno, istovremeno vizualizirajući sferu briljantne bijelo-ljubičaste svjetlosti u središtu vašeg mozga gdje se nalazi energetsko polje epifize-hipofize.Također možete sudjelovati u redovitim sesijama uklanjanja implantata kako biste pomogli u svom duhovnom rastu i osobnom procesu uzašašća.


https://www.welovemassmeditation.com/p/timetable-of-upcoming-implants-clearing.html


Ili radite razne meditacije koje predlaže ovaj blog s drugim ljudima zajedno na Discordu:


http://teasy.space/meditation


Kao i meditacije uživo zajedno s ostalima tijekom dana na ovom Telegram kanalu:


https://t.me/meditationliberation


Pobjeda Svjetlosti!

Primjedbe