Dnevna meditacija za iscjeljivanje losanđeleskog vrtloga u 19:45 UTC

 Dnevna meditacija za iscjeljivanje losanđeleskog vrtloga u 19:45 UTC


22/2/2022 13:47 sati


U trenutku posljednje invazije Arkhona u siječnju 1996., mračne sile su stvorile tri glavne ulazne točke u tamne crvotočine kako bi srušile planetarnu Svjetlosnu mrežu.


Ove tri ulazne crvotočine bile su:


Bukavu, jezero Kivu, Kongo

Ljubljana, Slovenija

Santa Monica, Kalifornija, SAD


Ljubljana i Santa Monica bili su dva vorteksa Uzašašća s najvećim potencijalom za Uzašašće na planetarnoj razini.  Potisnule su ih mračne sile kako bi mogli nastaviti svoju vladavinu.


http://2012portal.blogspot.com/2019/05/situation-update.html


Crvotočine su stvorene u siječnju 1996. sa nekoliko eteričnih i plazmenih konvencionalnih nuklearnih eksplozija na i iznad spomenutih lokacija (s ukupno oko 200 eteričnih/plazma nuklearnih eksplozija diljem svijeta), koje su otvorile višedimenzionalnu crvotočinu zvjezdanom sustavu Rigel:


https://alloya.wordpress.com/2013/11/05/archons-infection/


Kroz ove Rigel-Earth crvotočine, mnogi negativni entiteti došli su na planet Zemlju i zarazili ju.


http://2012portal.blogspot.com/2019/04/soul-families-workshop-report-and.html


Ova tri vrtloga su: Bukavu u Kongu, Ljubljana u Sloveniji i Santa Monica/Los Angeles u SAD-u.  Ova tri vorteksa bila su glavne ulazne točke za invaziju Arhona 1996. godine.


Mračne sile žele iskoristiti ljubljanski vrtlog kao energetski stožer kako bi prisilili Europu u totalitarni Veliki reset.


A mi smo organizirali svakodnevnu meditaciju za liječenje ljubljanskog vrtloga, koji je trenutno još potreban.


https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/daily-meditation-for-healing-the-ljubljana-vortex-at-645-pm-utc.html


Sada se mračne sile također fokusiraju na losanđeleski vrtlog u SAD-u od trenutka povratka Plutona u Sjedinjene Države oko 20. veljače.Stoga ćemo organizirati još jednu dnevnu meditaciju kako bismo podržali iscjeljenje i zaštitu losanđeleskog vrtloga.  Održavat će se svaki dan u 19:45 UTC.


Imajte na umu da su obje meditacije još uvijek jako potrebne u ovom trenutku.


Donja tablica prikazuje vrijeme meditacije za iscjeljenje losanđeleskog vrtloga za različite vremenske zone:
Evo linka na facebook event za ovu meditaciju:


https://www.facebook.com/events/470951181349330


A evo i poveznice na vođenu audio Youtube playlistu:


https://bit.ly/3s2x7rl


Ili možete preuzeti vođeni audiozapis za svaki jezik u mp3 formatu s ove stranice:


https://meditation539.com/buddhic-column-meditation-for-healing-the-los-angeles-vortex/


Upute za meditaciju (predloženo trajanje ove meditacije je 20 minuta):
1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.  Duboko udahnite blistavo bijelo svjetlo.  Izdahnite sve što vam više ne služi.  Ponovite ovo disanje još nekoliko puta.  Zatim izgovorite ovu mantru, ili sličnu, tiho ili naglas ovisno o tome kako se osjećate vođeni:„Ja sam Duša


Ja sam Božansko Svjetlo


Ja sam Božanska Volja


Ja sam Božanska Ljubav


Ja sam otjelovljena manifestacija Duše"2. Vizualizirajte svoju zvjezdanu čakru duše kako svijetli briljantnim bijelim svjetlom.  Vizualizirajte ovu svjetlost u obliku vrtloga koji se spiralno spušta i čisti vaše energetsko polje.3. Vizualizirajte zvijezdu petokraku koja je postavljena visoko na nebu oko 9 milja iznad Los Angelesa.  Vizualizirajte ovu zvijezdu kako blista visoko iznad Los Angelesa, i sija sjajnom bijelom svjetlošću.4. Sada vizualizirajte Bijelu AN vatru koja se manifestira iz Galaktičkog središnjeg Sunca, prolazi kroz sve točke svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava i kroz zvijezdu petokraku, kroz Los Angeles  i duboko u središte Zemlje.  Nastavite vizualizirati ovaj stup Bijele AN vatre nekoliko minuta.5. Vizualizirajte vrh briljantnog vrtloga bijele svjetlosti kako se od zvijezde petokrake spiralno spušta, u smjeru kazaljke na satu , uklanjajući i transmutirajući sve niske vibracije, tamne entitete i tamne energije i nosi ih do peterokrake zvijezde u transmutaciju.  Vizualizirajte ovaj vrtlog rotirajuće bijele svjetlosti nekoliko minuta.6. Vizualizirajte da je ovaj Budistički stup u Los Angelesu u potpunosti povezan sa svim Budističkim stupovima na planeti, s planetarnom Svjetlosnom Mrežom ispod, iznad i na površini planete, i bilo kojom točkom Svjetlosti vođenom od Uzašlih bića, a svi su povezani zajedno  s ovim Budističkim stupom putem peterokrake zvijezde u mreži blistave bijele svjetlosti.7. Sada vizualizirajte Ljubičasti plamen kako pročišćava vorteks u Los Angelesu .8. Vizualizirajte mrežu Cvijeta života u duginim bojama koja obuhvaća Los Angeles  i podiže vibraciju cijelog grada.9. Sada, u ime Izvora, u ime JA JESAM Prisutnosti vječne Svjetlosti, izjavljujemo i zapovijedamo da je Budistički stup u Los Angelesu sada cjelovit na svim razinama, prema vodstvu Izvora.


Pobjeda Svjetlosti!

Primjedbe