Hitna meditacija za Mir u Ukrajini svaka 4 sata 


11. prosinca 2021. 12:38:00 sati

 

Tijekom proteklog tjedna obnovljene su  napetosti oko Ukrajine.

 

Postoji mogućnost da Ukrajina bude primljena u NATO, što će vjerojatno rezultirati raspređivanjem projektila i drugih "destabilizirajućih oružja" u zemlji.

 

Rusija želi konkretna, pravno obvezujuća, sigurnosna jamstva da Ukrajina neće biti primljena u NATO i da američki/NATO projektili neće biti postavljeni na teritorij Ukrajine.  SAD/NATO je to odbacio.

 

 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-trouble-coming-fast

 

 https://www.rt.com/russia/542859-nato-ukraine-georgia-plans/

 

To je dovelo do neposrednog pogoršanja odnosa između Rusije i Ukrajine, te povećava mogućnost daljnjih sukoba.

 

Postoje izvještaji da Rusija okuplja vojsku na granici s Ukrajinom.

U četvrtak, 9. prosinca, brod ukrajinske mornarice doplovio je u blizinu ruskih  teritorijalnih voda.  Izašao je iz luke Mariupol u Ukrajini i bez dopuštenja krenuo prema Kerčkom tjesnacu, koji povezuje Azovsko i Crno more.

 

Zatim su u petak ruske pomorske snage zatvorile oko 70% akvatorija Azovskog mora.  To je ograničilo pristup bazama ukrajinske mornarice na tom području.

 
Stoga predlažemo svima koji se osjećaju tako vođeni da rade Meditaciju za mir u Ukrajini što je češće moguće, ili svaka 4 sata u sljedećim terminima:

 Prema hrvatskoj vremenskoj zoni:

 01:45 sati

 05:45 sati

 09:45 sati

 13:45 sati

 17:45 sati

 21:45 sati

 

 Sljedeća tablica prikazuje vremena meditacije za različite vremenske zone:

  Upute za ovu meditaciju: (Preporučeno vrijeme za ovu meditaciju je 15 minuta)

 


 1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​da bi ste se doveli opušteno stanje svijesti

 

 2. Navedite svoju namjeru da ostvarite mir i ozdravljenje situaciji u Ukrajini.

 

 3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlosti.

 

 4. Vizualizirajte stup ružičaste svjetlosti, koji izvire iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim se spušta kroz vaše tijelo i duboko u središte Zemlje.

 

 5. Vizualizirajte ovu svjetlost da teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno prema svima koji su uključeni u ukrajinske sukobe, svima donoseći sklad i mir.  Neka ružičasto svjetlo tada teče nadalje,  i liječi sve druge sukobe diljem svijeta.

  

 6. Zamolite prisutnost Božice (božansko žensko) da usmjeri energiju mira i harmonije na sve neriješene situacije u vezi s ukrajinskim sukobima i svima koji su u njih uključeni.  Neka te energije tada teku naprijed i liječe sve druge sukobe diljem svijeta.  Dopustite da ove energije nastave teći kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke u ove situacije nekoliko minuta.

 

 Božica želi Mir i Mir se ostvario.

Primjedbe