Hitna meditacija za mir na Bliskom istoku i u Ukrajini

 

NOVOSTI, 14 OŽUJAK: Nove upute za meditaciju na Bliskom istoku i Ukrajini.

Prije svega, kabal pokušava pokrenuti izraelsko-iranski rat. Svi izraelski vojni zrakoplovi prešli su u stealth mode, tj. tajni način funkcioniranja. To signalizira da namjeravaju napasti Iran.

Također, iračka zrakoplovna tvrtka otkazala je sve letove između Erbila i Aleppa malo prije nego što su svi izraelski zrakoplovi postali "skriveni".

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israeli-military-goes-completely-dark

Drugo, kabal želi rat NATO-a i Rusije. Veliki broj ukrajinskih trupa kreće prema istoku Ukrajine, prema provincijama Lugansk i Donjeck. To su pokrajine koje se žele odvojiti od Ukrajine, jer imaju bliži odnos s Rusijom. NATO (SAD i EU) se sprema za sukobe s provincijama koje se žele odvojiti, kako bi isprovocirao Rusiju na izravni sukob.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/usa-and-eu-planning-ukraine-attack-on-russia-troops-tanks-artillery-moving

Kabal također želi započeti sukob između Izraela i Rusije. Unatoč upozorenju iz Rusije, Izrael je prema Siriji lansirao brojne zrakoplove Signals Intelligent. Ova bi akcija mogla pokrenuti rusku intervenciju i započeti sukob u Siriji.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/happening-now-intense-signals-intelligence-aircraft-deployment-by-israel

Prema Cobri, relativno pouzdani izvori tvrde da bi do napada u Siriji ili Ukrajini moglo doći u ponedjeljak 15. ožujka, pa će tada meditacija biti još potrebnija.

http://2012portal.blogspot.com/2021/03/a-short-notice-to-surface-population.html

Konflikt u Ukrajini samo što ne eskalira:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-shooting-has-begun-pro-russian-forces-shoot-down-ukrainian-army-combat-drone 

Stoga možemo raditi Meditaciju za mir na Bliskom istoku i u Ukrajini svaka 4 sata ili što je češće moguće. 

Sirijski vrtlog Božice je jedan od najvažnijih, ključnih energetskih centara u planetarnoj energetskoj mreži.

Tko god kontrolira tu energetsku točku nadomak je kontroli većinskog dijela sustava energetskih linija na površini planeta. Tko kontrolira sustav energetskih linija ima izravan pristup globalnoj svjesnosti čovječanstva.

Kako je Cobra spomenuo, sirijski energetski vrtlog je zapravo pentagram. U rukama Snaga svjetla, ovaj pentagram je instrument dobra koji može transformirati cijeli Bliski istok i biti ogromni prijenosnik pozitivne ženske energije. U rukama mračnih, ovaj pentagram može stvoriti mnogo patnje kakvu je stanovništvo Sirije doživljavalo zadnjih nekoliko godina.

Svih pet točaka sirijskog pentagrama (Alep, Homs, Palmira, Raka i Manabij) ključni su sirijski gradovi koji su tijekom svoje bogate povijesti bili snažno povezani s energijom Božice.

https://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.html 

To je okultni razlog za konflikt u Siriji.


Ako se dogode ti napadi, biti će zahvaćen i sirijski vrtlog Božice. Bez dovoljno pozitivne ženske energije na površini planeta, može doći do daljnjih konflikata na Bliskom istoku.

Stoga predlažemo svima koji se osjećaju potaknuti da što češće rade Meditaciju za mir na Bliskom Istoku i u Ukrajini, ili pak svaka 4 sata po ovom rasporedu za zemlje Balkana:

01:45 sati 

05:45 sati

09:45 sati

13:45 sati

17:45 sati

21:45 sati

 

Ovdje je Facebook događaj za ovu meditaciju:

https://www.facebook.com/events/249443803568798

 

Ovdje je poveznica na YT playlistu za Meditaciju za mir na Bliskom istoku i u Ukrajini:

 
 
Direktna poveznica na meditaciju na hrvatskom: 

 

 

Upute za meditaciju (predloženo vrijeme trajanja je 15 minuta):

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​da biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

2. Izrazite namjeru da unesete mir i iscjeljenje u situaciju na Bliskom Istoku i u Ukrajini.

3. Zazovite Ljubičasti plamen iz primarnog izvora da napravi krug zaštite oko vas, tijekom i nakon meditacije. Zatražite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

4. Vizualizirajte stup ružičaste Svjetlosti kako proizlazi iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim se spušta niz vaše tijelo, duboko u središte Zemlje.

5. Vizualizirajte ovu Svjetlost kako teče kroz vaše srce, a zatim i kroz vaše ruke izravno svima koji su uključeni u sukobe na Bliskom istoku i u Ukrajini. Vizualizirajte kako ih usklađuje i donosi im mir. Neka ružičasta Svjetlost zatim struji i dalje, iscjeljujući sve sukobe diljem svijeta.

6. Zamolite prisutnost Božice (božanski ženski princip) da usmjeri energije mira i harmonije na sve neriješene situacije u bliskoistočnim i ukrajinskim sukobima i sve koji su u njih uključeni. Neka te energije nastave teći dalje i iscjeljivati sve sukobe diljem svijeta. Neka te energije teku kroz vaše srce i kroz vaše ruke u te situacije tijekom sljedećih nekoliko minuta.

Oni koji se osjećaju potaknuti mogu pomoći iscjeljivanju Sirijskog pentagrama vizualizirajući stari halafijski tanjurić kako se rotira iznad sirijskog pentagrama, osnažujući Božicin vrtlog i otklanjajući svu tamu s tog područja.

Ovaj halafijski tanjurić napravljen prije 7000 godina, sadrži kodove svete geometrije koji aktiviraju prisutnost Božice i otklanjaju tamu iz sva četiri pravca.

 


  

Božica želi mir pa će mir i biti.

Komentari