Meditacija Vrtlog Božice u 15.30 svakog dana (2:30 PM UTC)

Meditacija Vrtlog Božice u 15.30 sati svakog dana (2:30 PM UTC) 

Vrtlog Božice drevna je atlantiđanska meditacija. Ona stvara vrtlog energije koji unosi i vuče energiju Božice prema površini planeta. To je anđeoska prisutnost koja prolazi kroz naša tijela i sidri se na fizičku razinu. Taj vrtlog Božice moći ćete osjetiti  i u svojem tijelu.

Ovo je jedna od najmoćnijih tehnika za priziv energije Božice i vrhunska tehnologija Svjetlosnih sila koja će  konačno rastvoriti matricu koja okružuje naš planet na astralnoj i eteričnoj ravni.

Arkoni su alergični na energiju Božice. Svaki put kad neka žena ili muškarac kanaliziraju  vrtlog Božice, zauvijek se ukloni na tisuće reptila.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/12/sisterhood-of-rose-interview-with-cobra-age-of-aquarius-final-activation.html

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html 

 

 

Vrtlog Božice je energetska dugina spirala koja obuhvaća sve moguće kombinacije Svjetlosti. To je prisutnost takvog anđeoskog bića koje preobražava svu tamu u čistu Svjetlost kroz osmodimenzionalna zvjezdana vrata  Antarion konverzije. To je vrtlog prisutnosti Jednote koja apsorbira svu anomaliju dualnosti i uzdiže je u Jedno kroz proces mikro-triangulacije.

  

Svi vrtlozi Božice zajedno stvaraju mrežu Svjetlosti na eteričnoj i astralnoj ravni, i tako kreiraju morfogenetsko polje Jednote koje je instrument božanske intervencije na ovom planetu.

  

Ova mreža Svjetlosti na kraju će transmutirati svu tamu na astralnom i eteričnom planu i ukloniti sve negativne entitete sve dok i posljednji zauvijek ne nestane. Tada će sve nefizičke ravni oko Zemlje postati carstva Svjetlosti. To će utemeljiti prave preduvjete za Event. 

Organizirat ćemo meditaciju Vrtlog Božice svaki dan u 15:30 sati za zemlje Balkana (2:30 PM UTC). Ukoliko se osjećate potaknutima, dobro je da ovu meditaciju radite i češće.

 

Evo facebook poveznice za ovu meditaciju: 

https://www.facebook.com/events/222234706283577

Ovdje je poveznica na vođeni video  za meditaciju Vrtlog Božice, kojeg je kreirala organizacija “Meditacija za globalni mir” (Global Peace Meditation) na raznim jezicima:

http://bit.ly/3iZp8oK

Meditacija na hrvatskom:

https://youtu.be/1b030EYuqzY 

 

Ovdje su upute za meditaciju Vrtlog Božice:

1. Podignite ruke iznad glave i počnite se vrtjeti u smjeru kazaljke na satu

2. Dok to radite, pjevajte mantru iiiiiiiiiiiii   tako da vibrira kroz čitavo  tijelo i vizualizirajte kako vam se tijelo pretvara u stup blještave Svjetlosti, s milijunima zvijezda duginih boja rasutih unutar tog stupa Svjetlosti.

3. Nastavite pjevati mantru i okretati se. Nakon nekoliko minuta, spustite ruke uz tijelo i nastavite se okretati u smjeru kazaljke na satu.

4.  Dok to radite, počnite pjevati mantru eeeee-aaaaa,  tako da vibrira kroz cijelo vaše tijelo. Vizualizirajte vrtlog Svjetlosti duginih boja kako se širi od vašeg srca kroz cijeli planet. Zazovite svoje duhovne vodiče, Uzašle majstore, Plejađane, anđele, dupine, blizanačke duše, srodne duše, svoju duhovnu obitelj i druga bića Svjetlosti.

5. Nastavite pjevati mantru i okretati se, te provedite zatim neko vrijeme u prisutnosti svih tih svjetlosnih bića. 

Da biste prizvali prisutnost Božice možete raditi i meditacije koje se nalaze na sljedećim poveznicamai:

https://www.sisterhoodoftherose.network/meditations

Meditacija Povratak Božice:

http://bit.ly/3cufxF0

Meditacija za seksualno iscjeljenje:

http://bit.ly/3ooZ6MI

Svakog utorka možete raditi i Meditaciju s Božicom za neutralizaciju negativnih rituala u 18:30 sati za zemlje Balkana (5:30 PM UTC).

https://www.welovemassmeditation.com/2017/10/make-this-viral-meditation-with-goddess.html

Božica želi mir, pa će mir i biti.

Primjedbe