Meditacija za korekciju vremenske linije, 11.11. u 11:11 prijepodne za zemlje Balkana (10:11 UTC)

 Kao što je Cobra spomenuo u tekstu "Završna bitka, 2.dio", drugi val karantena sada se provodi u mnogim zemljama. Sve skupa je otišlo predaleko, i moramo dovesti planetarnu vremensku liniju natrag u optimalnu vremensku liniju za Uzlazak.

http://2012portal.blogspot.com/2020/10/final-battle-update-part-2.html 

Stoga ćemo napraviti masovnu Meditaciju za korekciju vremenske linije u trenutku trostruke konjukcije Jupiter-Pluton-Pallas 11. studenog u 11:11 za zemlje Balkana (10:11 UTC). Možete se pridružiti ako se osjećate potaknutima.

 

The following table shows the time of this meditation at the selected locations:

Sat

Vremenska zona

Grad

Srijeda, 11, studeni

12:11 am

HST

Honolulu

02:11 am

PST

Los Angeles

03:11 am

MST

Denver

04:11 am

CST

Chicago

05:11 am

EST

New York

07:11 am

BRT

Rio de Janeiro

10:11 am

UTC

Reykjavik

10:11 am

GMT

London

11:11 am

CET

Paris

12:11 pm

EET

Cairo

01:11 pm

MSK

Moscow

03:41 pm

IST

New Delhi

05:11 pm

ICT

Bangkok

06:11 pm

CST

Taipei

07:11 pm

JST

Tokyo

09:11 pm

AEDT

Sydney

11:11 pm

NZDT

Auckland

 

 

Točno vrijeme meditacije za različite vremenske zone može se naći ovdje:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Timeline+Correction&iso=20201111T101111&p1=%3A 

 

Ovdje su Facebook događaji za ovu Meditaciju:

Host

Language

Facebook event name

Facebook event link

WLMM

English

Timeline Correction Meditation

https://www.facebook.com/events/647429232811113

Fred Pivi

French

Méditation Correction de la ligne de temps

https://www.facebook.com/events/1003195883525933

Sisterhood of the Rose VERSAILLES

French

Méditation pour corriger la ligne de temps

https://www.facebook.com/events/661684824775005

Szeretjük a Tömegmeditációkat/We Love Mass Meditation

Hungarian

Idővonal Korrekció Világmeditáció

https://www.facebook.com/events/818451305638003

U trenutku ove meditacije ascendent Pariza biti u konjukciji s galaktičkim centrom i vorteks Božice u Parizu će biti doveden na sljedeću razinu aktivacije.

Ako ste u Francuskoj, možete se pridružiti pariškom Sestrinstvu ruže ovdje:

https://www.facebook.com/groups/302376580972341

Ili ovdje Sestrinstvu ruže u Versaillesu:

https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/

 

Ovdje je poveznica za meditaciju na hrvatskom:

https://www.youtube.com/watch?v=0c7FzdBPGuM&feature=youtu.be

Ovdje je popis svih do sada napravljenih audio snimki za ovu meditaciju i za promotivne video uratke:

Guided audio
WLMM

Guided audio
WLMM mp3

Host /
Language

Promotion
WLMM

Promotion
Age Aquarius

Promotion
Other hosts

https://bit.ly/3mQ16gu

-

Youtube playlist

https://bit.ly/35N7TRk

https://bit.ly/3211qkS

-

https://youtu.be/cPRDPuKnocc

-

English livestream

-

-

-

https://youtu.be/0SNqQmf6B0U

https://we.tl/t-X7XPJLvD2c

English

https://youtu.be/eIuO3EIHUis

https://youtu.be/LtYzuU_DOkk

https://youtu.be/5G3EXpdlJl0



English 2



https://youtu.be/--qyufd4qTg

https://youtu.be/QKqlAF-dHNs

https://we.tl/t-BkxybWzMa6

Bulgarian


https://youtu.be/toaZMYMJeJo


https://youtu.be/l0HHT6J5iqU

https://bit.ly/3522hU4

Chinese




-

-

Chinese simplified

https://youtu.be/MVuLLuEF82c



-

-

Chinese traditional

https://youtu.be/wBKniFwoRP8



https://youtu.be/0c7FzdBPGuM

https://we.tl/t-cywSm8lQ96

Croatian

https://youtu.be/MfMe9qH7Q2s

https://youtu.be/EIHlqDWo_TY


https://youtu.be/qtrH9-uxByI

https://we.tl/t-cd3iHBTCUh

Czech

https://youtu.be/HDaA3amUufc



Guided audio
WLMM

Guided audio
WLMM mp3

Host /
Language

Promotion
WLMM

Promotion
Age Aquarius

Promotion
Other hosts

https://youtu.be/PDQ7PAixMv4

https://we.tl/t-XbJ2pSEdPw

Dutch

https://youtu.be/gRq13JVrmVk

https://youtu.be/OH5tcoxL1vU


https://youtu.be/irsZOX_LRNw

https://we.tl/t-Ede5sTWmBS

Finnish

https://youtu.be/znQnrpvBZvc



https://youtu.be/ch2gcJ0sxTI

https://we.tl/t-TMe3JtSTZX

French

https://youtu.be/7IIEP1Q4Ev4

https://youtu.be/bfzccVRedEk


https://youtu.be/Yoc2ZAfF_eY

https://we.tl/t-DKlncaTKyG

German

https://youtu.be/NQuTLL8XDjM

https://youtu.be/0jd9BjoIatg

https://youtu.be/O5nCj-9zyqI

https://youtu.be/H95pgwg4Oe0

https://we.tl/t-27UF1tNutG

Greek

https://youtu.be/Os1bIDdAB2Y

https://youtu.be/XfQPhMUsQZA


https://youtu.be/TWd_4b43OcI

https://we.tl/t-FS6O23PDoK

Gujarati




https://youtu.be/MOh5jm0y4_M

https://we.tl/t-XRvkAxkiKL

Hindi




https://youtu.be/Omc7UD5w6cY

https://we.tl/t-XTPRh2nFcT

Hungarian

https://youtu.be/8fBzQjy4nQU

https://youtu.be/lO6on78xh8g


https://youtu.be/k8EhSLTzcRs

https://we.tl/t-4oXOmoFuo8

Italian

https://youtu.be/YufvTPjaE3o

https://youtu.be/82GXdZQck2c


Guided audio
WLMM

Guided audio
WLMM mp3

Host /
Language

Promotion
WLMM

Promotion
Age Aquarius

Promotion
Other hosts

https://youtu.be/tbS4ssn5VIQ

https://we.tl/t-eZypYN8sYc

Japanese

https://youtu.be/PdzVLnDUJbs

https://youtu.be/6WIJdzqpBOc

https://youtu.be/fODVtU3SDfw

https://youtu.be/iRO0UwNdFb4

https://we.tl/t-51eGJmjhfj

Kannada




https://youtu.be/-ruzI59UMgU

https://we.tl/t-QZwDqCeSQ2

Korean

https://youtu.be/5OnVN5aA9Nc

https://youtu.be/IUi30schclA


https://youtu.be/ZKSsa7KKmME

https://we.tl/t-IdbHex6tnK

Latvian

https://youtu.be/kAzyCaKErFQ

https://youtu.be/5p6FN056RNk




Macedonian

https://youtu.be/NjwrU-Z5m9M

https://youtu.be/btILquwrAjs




Norwegian

https://youtu.be/AC5yJ3inu4g



https://youtu.be/WA6ypNy1nxg

https://we.tl/t-QDjhovIQ1L

Persian

https://youtu.be/8pxX_Zg4kfU



https://youtu.be/ufUsdxjUIP8

https://we.tl/t-mzKzYeyWXm

Polish

https://youtu.be/Ivlc4BHPvgI



https://youtu.be/2LQmyC6TUZE

https://we.tl/t-qhuIlikoGe

Portuguese Brazil

https://youtu.be/Xq_Tech5b88

https://youtu.be/NTaHwU4T_K4


https://youtu.be/lw0xD5GpI-Q

https://we.tl/t-nCuv0boFpW

Portuguese Portugal

https://youtu.be/Wn0EsYMUHas



Guided audio
WLMM

Guided audio
WLMM mp3

Host /
Language

Promotion
WLMM

Promotion
Age Aquarius

Promotion
Other hosts

https://youtu.be/qLQzpzVHBck

https://we.tl/t-63EL3wIGvo

Romanian

https://youtu.be/0WtF8Yj-S5s

https://youtu.be/iCDUcDke99Q


https://youtu.be/G8RFoaMCLZ4

https://we.tl/t-vLGsguVAob

Russian

https://youtu.be/Em_acY8-vNM

https://youtu.be/3TRsLXWkSLs


https://youtu.be/NWnFIEmPX9o

https://we.tl/t-rxWhZBNj3d

Slovak

https://youtu.be/UU1eR2qpPFw

https://youtu.be/AsNoCGO40pw




Slovenian

https://youtu.be/yJVtd_vM1mE



https://youtu.be/UdKcbwilbm0

https://we.tl/t-lH0usZNKYK

Spanish

https://youtu.be/7c0TFJzTUlM

https://youtu.be/l47sZJNoHpU


https://youtu.be/bit6OHTuXL8

https://we.tl/t-w2cVLPOHr1

Swedish

https://youtu.be/OxLt20yIyXU



https://youtu.be/eWbt6Ic2zt4

https://we.tl/t-kDMuudS7n9

Tamil




https://youtu.be/prt-MZB4SO4

https://we.tl/t-Dn6dumSZhE

Telugu



https://youtu.be/--qyufd4qTg

https://youtu.be/8ckccpbsfgk

https://we.tl/t-7kFWs2xkmS

Turkish

https://youtu.be/7FOowjT8CYE

https://youtu.be/-ltnbzQ7fr0




Background Music only

-

-

-

Guided audio
WLMM

Guided audio
WLMM mp3

Host /
Language

Promotion
WLMM

Promotion
Age Aquarius

Promotion
Other hosts

 

Upute (predoženo vrijeme trajanja meditacije je 20 minuta):

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​da biste se doveli u opušteno stanje svjesnosti.

2. Izrazite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za sukreiranje okidača koji će vremensku liniju vratiti na vremensku liniju optimalnu za Doba vodenjaka.

3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe za vrijeme i nakon meditacije. Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

4. Vizualizirajte stub blještave bijele Svjetlosti koja proizlazi iz Kozmičkog središnjeg sunca, zatim se širi u središnja sunca svih galaksija u ovom svemiru. Zatim vizualizirajte ovu svjetlost kako ulazi kroz Galaktičko centralno sunce, prolazi kroz našu galaksiju, pa ulazi u naš Sunčev sustav i prolazi kroz sva bića svjetlosti u našem Sunčevom sustavu, zatim kroz sva bića na planeti Zemlji, a također i kroz vaše tijelo, sve do središta zemlje.

5. Vizualizirajte ovu Svjetlost kako dovodi planetarnu evoluciju natrag na optimalnu vremensku liniju. Vizualizirajte kako uklanja svu preostalu tamu sa Zemlje, iscjeljuje sve nejednakosti, briše svo siromaštvo i donosi obilje čitavom čovječanstvu. Vizualizirajte nježnu ružičastu Svjetlost božice koja obuhvaća sva bića na planeti Zemlji i iscjeljuje njihova emocionalna tijela. Vizualizirajte novi svemirski ciklus Doba vodenjaka kako započinje, donoseći čistu svjetlost, ljubav i radost svim bićima na Zemlji. Vizualizirajte svoj savršeni život u novom Dobu vod