Meditacija za mir u Nagorno-Karabahu svaki dan u 20:15 za zemlje Balkana (6:15 PM UTC

 

Armenija i Azerbejdžan žestoki su suparnici od devedesetih godina, kad su obje nacije osigurale neovisnost. Uzajamno nepovjerenje dolazi iz višegodišnjeg spora oko regije Nagorno-Karabah, pretežno armenskog područja koje je potpuno okruženo azerbejdžanskim teritorijem.

https://www.aljazeera.com/news/2020/9/27/armenia-and-azerbaijan-a-decades-long-bloody-rivalry

 

Prema međunarodnom pravu, Nagorno-Karabah je priznat kao dio Azerbejdžana, ali etnički Armenci koji čine veliku većinu stanovništva odbacuju azerbejdžansku vlast.

 

 


U nedjelju, 27. rujna, u Nagorno-Karabahu je izbio novi val neprijateljstava.

Odmah nakon početka nove runde sukoba, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan pozvao je Armence da se ujedine u opoziciji protiv svoje vlade. 

https://www.rt.com/news/501847-erdogan-armenia-catastrophe-azerbaijan-conflict/

 

Također postoje izvještaji da su plaćeni vojnici iz Sirije i Libije prebačeni u regiju kako bi izravno sudjelovali u sukobima.

https://www.rt.com/russia/502184-moscow-syrian-mercenaries-nagorno-karabakh/

 

Armenski premijer Nikol Pašinjan izjavio je kako u eskalirajućem sukobu s Azerbajdžanom u Nagorno-Karabahu njegova zemlja ima sredstva za obranu. Obznanio je i da Jerevan ne planira tražiti pomoć od svojih saveznika.

Rusija naziva te plaćene postrojbe prijetnjom cijeloj regiji, koja se mora povući odmah.

Da bismo pružili energetsku potporu tome da se ovaj sukob riješiti mirnim putem na najbolji mogući način, organizirat ćemo novu mirovnu meditaciju svaku večer u 20:15 sati za zemlje Balkana (6:15 PM UTC).

Ova tablica prikazuje vrijeme meditacije za različite vremenske zone:

 

Vrijeme

Vremenska zone

Grad

08:15 am

HST

Honolulu

11:15 am

PDT

Los Angeles

12:15 pm

MDT

Denver

01:15 pm

CDT

Chicago

02:15 pm

EDT

New York

03:15 pm

BRT

Rio de Janeiro

06:15 pm

UTC

Reykjavik

07:15 pm

BST

London

08:15 pm

CEST

Paris

08:15 pm

EET

Cairo

09:15 pm

MSK

Moscow

10:15 pm

AZT

Baku

11:45 pm

IST

New Delhi

Sljedeći dan

01:15 am

ICT

Bangkok

02:15 am

CST

Taipei

03:15 am

JST

Tokyo

05:15 am

AEDT

Sydney

07:15 am

NZDT

Auckland

 

Evo poveznice za Facebook događaj za ovu meditaciju:

https://www.facebook.com/events/294468775066550/ 

 

Ovdje je poveznica za audio snimku meditacije na raznim jezicima:

https://bit.ly/34p4K9v

 

 

Upute: (Predloženo vrijeme za ovu meditaciju je 15 minuta)

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​da biste se doveli u opušteno stanje svjesnosti.

2. Sada zazovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije. Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

3. Izrazite svoju namjeru da u Nagorno-Karabah unesete mir i ozdravljenje.

4. Vizualizirajte stub ružičaste Svjetlosti koji proizlazi iz Središnjeg galaktičkog sunca, te se spušta niz vaše tijelo, duboko u središte Zemlje.

5. Vizualizirajte ovu Svjetlost kako teče kroz vaše srce, a zatim kroz vaše ruke izravno svima u Nagorno-Karabahu, usklađujući sve i donoseći mir. Vizualizirajte Tursku i druge zemlje kako se drže izvan ovog sukoba. Neka ružičasta Svjetlost zatim struji dalje, iscjeljujući sve ostale sukobe diljem svijeta.

6. Zamolite prisutnost Božice (božanski ženski aspekt) da prema svima u Nagorno-Karabahu usmjeri energije mira i sklada. Neka one tada poteku dalje i iscijele sve ostale sukobe diljem svijeta. Dopustite tim energijama da nastave teći kroz vaše srce, a zatim i kroz vaše ruke u situaciju u Nagorno-Karabahu nekoliko minuta.

Božica želi mir i mir će i biti!

Komentari