Meditacija za primanje i održavanje čiste svjetlosti i za sjedinjenje s Ja Jesam prisutnošću


Meditacija za primanje i održavanje čiste svjetlosti i za sjedinjenje s Ja Jesam prisutnošću
Meditacija za primanje i održavanje čiste svjetlosti i za sjedinjenje s JA JESAM Prisutnošću.
Uzašašće je svrha svih bića u ovom univerzumu. Event kojeg svi iščekujemo jest okidač za grupni proces uzašašća za svako biće na ovoj planeti.

http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

Kao što je Cobra spominjao u prošlosti, prije Eventa, jedan od najbržih načina za ubrzanje individualnog puta uzašašća je vježbanje kozmičkog daha kobre (NIJE izravno povezano s piscem bloga The Portal)

http://www.ipsalutantra.org/practices/

Drugi vrlo važan element je povezivanje sa svojom JA JESAM prisutnošću:

https://higherdensity.wordpress.com/2014/05/11/archangels-and-devas-blog-raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am-11-2-13/

https://archangelsanddevas.wordpress.com/2013/10/02/raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am/Putem kanaliziranja Arhanđela Mihaela čovječanstvu je dana individualna meditacija za primanje i zadržavanje čiste Svjetlosti i jedinstva s JA JESAM prisutnošću.

https://web.archive.org/web/20190620103430/http://www.nasrinsafai.com/angels/archangel-michael/

Arhanđeo Mihael upoznaje nas sa stupom čistog bijelog svjetla. Kad pozovemo stup čistog bijelog svjetla, možemo povećati svoju vibracijsku frekvenciju i okružiti se zaštitom koja je svojstvena ovoj svjetlosti.

Svrha ovog stupa jest da povećate svoju vibracijsku frekvenciju kako biste se osjećali povezani s Izvorom. Što više svjetla sadržavate, to je veća i vaša sposobnost suočavanja s budućim ometanjima i preprekama. Problemi i prepreke vam neće moći lako odvući pažnju niti utjecati na vas. Prepreke mogu na vas imati štetan utjecaj samo ako im to dopustite. Dopuštate im da imaju takav utjecaj kad se osjećate usamljeno, izostavljeno, uplašeno i neadekvatno.
Kako se duhovno razvijate, postajete dostojni veće Svjetlosti, a s njom dolazi i sposobnost da se prevaziđete sve prepreke.
Autor ove meditacije preporučuje da promijenite energiju u sebi i oko sebe i da svako jutro čim ustanete podesite svoju vibraciju na Višu Svjetlost. Pozovite stup čistog bijelog svjetla da se formira oko vas. Uđite u Svjetlost i sjedinite s prisutnošću JA JESAM. Zatim to učinite ponovno navečer prije spavanja.
Upute za meditaciju u nastavku teksta jednake su izvornim uputama navedenim na gornjim poveznicama. Ovdje je samo predstavljamo u koracima, a ne u nizu ulomaka. Kako bi se postigao željeni učinak, predloženo trajanje ove meditacije je 20 minuta.
Evo poveznice na audio vodstvo za ovu meditaciju na engleskom:

https://youtu.be/brlov_vDHZw

Upute (predloženo trajanje meditacije je 20 minuta)_

1. Da biste započeli ovu meditaciju, udahnite duboko i sjednite ili lezite u ugodnom položaju.

2. Sada recite sljedeći zaziv: "Pozivam stup čistog bijelog svjetla da se spusti na mene i oblikuje oko mene. Pozivam se na prisutnost JA JESAM koji jesam. Molim prisutnost JA JESAM koji jesam da mi se pridruži i prožme me. "

Možda u početku ne možete osjetiti promjenu ili pomak u vlastitom energetskom polju. Važno je da ustrajete i nastavite tražiti da vas Stup svjetlosti okruži. Ponekad vaša vibracija postane toliko spora da prisutnost JA JESAM DA JESAM ne može doći do vas. To je zato što postoji određena razina energetske vibracije ispod koje se neće proširiti. Stoga trebate podići vlastitu vibraciju na frekvenciju koja će doprijeti do Prisutnosti. Stup svjetlosti podići će vibraciju oko vas. Dok stojite u njemu, niže se vibracije rastvaraju i počinjete apsorbirati više Svjetla i energije.

3. Zatražite stup svjetla, cilindar svjetlosti, tunel svjetla... nije važno kako ga nazovete. Ono što je važno jest da se okružite Svjetlošću i dopustite joj da povisi vašu vibraciju.
4. Vizualizirajte Prisutnost koja vas čeka na vrhu ovog stupa, cilindra ili tunela. Zamislite da je tamo. Neka vaše srce uvjeri vaš um da se ona nalazi tamo. U tom trenutku, počnite pokretati energiju prema gore kroz krunsku čakru na vrhu glave.

5. Pomičite se unutar ovog stupa svjetlosti u smjeru Višeg svjetla.

Postoje čakre iznad vaše glave, čakre osam do dvanaest. Zamislite da se energija kreće do vaše osme čakre i tamo se zaustavlja da bi se ta čakra energizirala.

6. Zamislite da se energija pomiče dalje do vaše devete čakre, te se zaustavlja kako bi tu čakru energizirala.

7. Sada zamislite da se energija kreće do vaše desete čakre i tu se zaustavlja da bi energizirala tu čakru.

8. Zamislite da se energija pomiče dalje do vaše jedanaeste čakre te se tu zaustavlja kako bi energizirala i tu čakru.

9. Sada zamislite da se energija pomiče do vaše dvanaeste čakre i tu se zaustavlja kako bi i tu čakru energizirala.
Na taj način energija pomiče čakru po čakru, kako bi dosegla dvanaestu čakru u trinaestoj dimenziji stvarnosti, sve do prijestolja JA JESAM KOJI JESAM. Tamo ćete se susresti s prisutnošću JA JESAM. Prisutnost JA JESAM, Božja esencija u manifestiranom obliku, sjedi na Prijestolju JA JESAM KOJI JESAM.
10. Sada vizualizirajte kako se približavate prisustvu JA JESAM, zatim se spajate i sjedinjujete s njim. Prisutnost ima eterično tijelo koje zrači čistom svjetlošću. Svjetlost svjetluca dolje iz svih smjerova. Zaustavite se i meditirajte neko vrijeme dok se kupate u energiji JA JESAM prisutnost.

Svaki put kada ovo budete prakticirali, moći ćete apsorbirati višu razinu Svjetlosti sve dok vas ne prožme i ne utjelovite svjetlost prisutnosti JA JESAM KOJI JESAM. Tada ćete možda biti pozvani da sjednete na Prijestolje JA JESAM KOJI JESAM i potpuno apsorbirate Svjetlost. Kad budete potpuno sjedinjeni s Prisutnošću, možete je zatražiti da se s vama spusti u vaše tijelo. Učinite to u tri kruga.

11. U prvom krugu susrećete se, spajate i ujedinite s JA JESAM Prisutnosti. Prožmite svoje tijelo Prisutnošću od vrha glave sve do dna stopala, pa sve do središta Majke Zemlje.

12. U drugom krugu ponovo se pomaknite unutar stupa bijele svjetlosti u prisutnost JA JESAM KOJI JESAM, miješajući se, prožimajući i stapajući s Jednotom. Povucite dole tu energetsku vibraciju i donesite je u svaku čakru svoga tijela i bića, dolje do dna tabana, te od stopala sve do središta Majke Zemlje.

13. U trećem krugu vratite se gore istim putem, a nakon što se spojite s JA JESAM Prisutnosti, postavite svoja pitanja. Kad završite s pitanjima, poslušajte odgovore. Preostali odgovori će doći kada budu potrebni. Da biste napunili svoje tijelo, povucite sjedinjenu i prožetu esenciju JA JESAM KOJI JESAM dole u svoje tijelo.

Pobjeda svjetla!

Primjedbe