Protokol za zaštitu od negativnih energija i entiteta

 od Svjetla!


Protokol za zaštitu od negativnih energija i entiteta


16.02.2022. 20:58:00 sati


Kao što je Cobra spomenuo,  polje Aure mentalnog tijela, gotovo svakog inkarniranog bića na površini ovog planeta, napadnuto je od strane entiteta zvanih Nevidljivi.


http://2012portal.blogspot.com/2022/01/situation-update-and-new-cobra-interview.html


Nevidljivi su arkhonski entiteti koji naseljavaju nižu mentalnu razinu oko površine planeta i stvaraju i manifestiraju matricu lažnih ideja.  Oni su bića odgovorna za ideje kao što su karma, primarna direktiva, namjerna patnja, svemogući Bog, svrhovita dualnost, ravna Zemlja, drugi zakon termodinamike kao konačna istina, brzina svjetlosti kao najveća brzina, monogamija kao jedini izbor,  globalno zatopljenje, probuđena ideologija, kritička teorija rase, itd.


Nevidljivi, su entiteti koji su skoro prozirne, kremaste mrlje i gotovo ih se ne može otkriti, čak niti napredni vidovnjaci na mentalnom planu.


Neki načini za identifikaciju gmazovske infekcije astralne ravni mogu se pronaći ovdje:


https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html


Razvijen je protokol za zaštitu od ove infekcije, kao i od negativnih energija i entiteta.


Ovaj protokol će vam pomoći da ostanete zaštićeni na svim razinama postojanja.  Izvrstan je za zaštitu prije spavanja.  Također ga možete koristiti za zaštitu drugih, uz njihovo dopuštenje.


Nakon što prakticirate ovaj protokol, možete ga odmah manifestirati za svoj energetski rad, meditacije i dnevne rituale zaštite, itd.


Vođeni audiozapis za ovaj protokol podijeliti će se ovdje kada bude spreman.


Upute:


1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.  Nekoliko puta duboko udahnite kako biste se usredotočili dok svoju svijest usmjeravate prema unutra  prema svom unutarnjem biću.


2. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste se smjestili u Sferu njegove transformativne Svjetlosti.  Zamolite ga da očisti vaše fizičko tijelo, plazmeno tijelo, eterično tijelo, astralno tijelo i mentalno tijelo, sva vaša energetska tijela od negativnih misli koje dolaze iz vas i vanjskih izvora.  Zamolite ga da transmutira sve psihičke napade, kletve i crnu magiju, i svaki izvor koji vam ne želi dobro.  Zamolite ga da ukloni negativne tehnološke smetnje, kao i demonske parazitske entitete i Nevidljive, uključujući cijevi za hranjenje i vitice.  Zatražite da se sve gore navedeno odmah pretvori u čisto bijelo svjetlo i zahtijevajte da se napadi trajno zaustave.


3. Dok održavate Sferu Ljubičastog plamena aktivnom, prizovite Bijelu AN vatru da aktivirate stup Bijele vatre koja se spušta kroz vrh vaše glave, dolje kroz vaš središnji kanal čakri i usidri se u središte Zemlje.  Zamolite Bijelu vatru da zapečati i izliječi sve rupe, suze i pukotine u vašem energetskom polju uzrokovane bilo čim što je prethodno bilo vezano za vas što vam je nanijelo štetu.  Zamolite Bijelu vatru da izliječi sve okidače, traume i rane koje ste doživjeli u svom životu, preokrene svaku štetu i ojača vaše tijelo i energetsko polje.  Zamolite Bijelu vatru da poništi sve implantate.  Bijela AN vatra sada vas osnažuje svojim visokofrekventnim Svjetlosnim svojstvima.  Duboko udahnite da udahnete ovu multidimenzionalnu Svjetlost duboko u svoje biće, jer vam daje mentalnu jasnoću i mogućnost pristupa višoj mudrosti.  Koristite ovu Bijelu AN vatru da nadjačate sva niža uvjerenja, ponašanja i koncepte koji nisu iz Božanskog Izvora.


4. Sada zamolite Bijelu AN Vatru da stvori svetu geometrijsku formu zvanu dodekaedar oko cijelog vašeg bića.  Vizualizirajte kako svijetli briljantnom Bijelom vatrom ispunjenom opalescentnim duginim česticama.  Zamolite ga da se polako okreće u smjeru kazaljke na satu aktivirajući vrtlog Svjetla oko vas.  Zrači iscjeljenjem i zaštitom.  Dodekaedar vas osnažuje svojim kvalitetama uklanjanja prepreka i omogućuje da organski protok vaših energetskih tijela ili Svjetlosnog tijela radi prirodno.  Pomaže u transformaciji i podizanju vaše svijesti na višu vibraciju.  Pomaže vam da zapečatite svoja energetska polja od bilo kakvih upada, iluzija i mračnih napada, čuvajući tijelo i um od smetnji i negativnih ili kontrolirajućih misaonih oblika.5. Nakon što ste u potpunosti aktivirali dodekaedar napravljen od Bijele AN vatre, zamolite Sferu Ljubičastog plamena prethodno postavljenu oko vas, da se transformira u 3-dimenzionalnu sferu poznatu kao Cvijet života.


Vizualizirajte ovu svetu geometrijsku formu kako u potpunosti obuhvaća dodekaedar s vama unutra.  Sada se nalazite unutar dvije cjelovite Sfere.  Ljubičasti plamen Cvijet života daje energiju i štiti.  Zamolite ga da trenutno transmutira i pročisti sve, iz bilo kojeg izvora koji bi vam mogao pokušati nanijeti štetu.  Zamolite ga sada da se polako okreće u smjeru suprotnom od kazaljke na satu oko dodekaedra Bijele AN vatre.  Dvije Sfere koje se kreću u suprotnim smjerovima stvaraju snažnu barijeru protiv svega što pokušava upasti i uzrokovati problem.  Dok se vrte u svojim  smjerovima, generiraju intenzivno energetsko polje Svjetlosti ili polje sile koje aktivira vaša energetska tijela s visokofrekventnim torzijskim poljem Svjetlosti.  Time ste sigurni i zaštićeni.  Također pomaže vašem unutarnjem radu da očisti obrasce/vjerovanja, iluzije i programe koji vam ne služe i pomaže u vašem procesu Uzašašća.6. Zatim možete zamoliti ovo energetsko polje da vas zakloni od svega što vam ne služi i/ili što ne služi Svjetlosti.  Neka tako bude, tako i jest.


Pobjeda Svjetlosti!

Primjedbe