Meditacija, Cvijet Života, svaka 4 sata


Meditacija Cvijet Života je osmišljena početkom Avgusta da bi pomogla da se stabilizuje situacija planetarnog oslobodjenja i da se osigura da proces bude što lakši. Ova meditacija se pokazala uspješnom.










Trenutno, Meditacija Cvijet Života koja se održava na dnevnoj bazi započinje u 14 časova.




Što se više približavamo tranziciji, Kobra prenosi da Sile Svjetla još uvjek traže od svih da meditiraju što češće mogu i kad osjećaju da trebaju, do momenta Proboja pod Pritiskom, kako bi pomogli pri stabilizovanju energetske mreže oko planete korišteći meditaciju Cvijet Života.


Stoga, pored toga što se održava svaki dan u 14 časova, organizujemo Cvijet Života masovnu meditaciju na svaka 4 sata. Isto tako ohrabrujemo svakoga da meditira što je češće moguće bilo kad u toku dana, do trenutka Eventa.

Evo vrijeme za masovnu meditaciju Cvijet Života prema vremenskoj zoni Zagreba:
2 časa ujutru
6 časova ujutru
10 časova ujutru
14 časova popodne
18 časova popodne
10 časova naveče


Evo link za Fejzbuk dogadjaj ove meditacije


I link za audio verziju meditacije Cvijet Života na mnogo jezika:




Instrukcije (Molimo obratite pažnju da postoji par promjena u instrukcijama) :

1.Opustite se na način koji vama odgovara
2. Vizualizirajte vašu čakru duše kako sija brilijantnim bijelim svijetlom. Vizualizirajte ovo svjetlo u formi vorteksa kako se spiralno spušta niz vaše energetsko polje.
3. Navedite da je vaša namjera da koristite ovu meditaciju kao alat da se stabilizuje tranzicija na Zemlji i manifestuje najpozitivnija sudbina uzdizanja za sva živa bića.
4. Vizualizirajte zlatnu sferu Cvijet Života oko Zemlje, kako se proteže ispod površine planete i isto tako se proteže skroz do Mjesečeve orbite. Vizualizirajte sferu Cvijet Života kako asistira proces planetarnog oslobodjenja, čisti svu tamu sa površine planete. Zatim vizualizirajte sferu Cvijet Života kako čisti energetske linije i vortekse u planetarnoj svjetlosnoj mreži.
5.Vizualizirajte sferu Cvijet Života kako stvara harmoniju, zaštitu i mir za čovječanstvo i sva druga živa bića, a posebno za one koji drže svjetlost za planetu.
6. Sada, vizualizirajte zlatnu sferu Cvijet Života kako obuhvata Zemlju i podiže vibraciju cijele planete. Vizualizirajte sferu Cvijet Života kako manifestuje harmoniju i najpozitivniju sudbinu uzdizanja za sva živa bića.


Možete i reći ovu mantru tiho ili naglas na kraju meditacije ako osjećate da trebate to uraditi:
"U ime časnog i moćnog prisustva  JA SAM, ja odlučujem i komanduje da se proces planetarnog oslobodjenja nastavi na pozitivan, harmoničan i miran način za planetu, sva živa bića a posebno za one koji drže svijetlo za planetu. Neka tako bude, i tako je. "


U medjuvremenu, Meditacija Ključ za Slobodu koja se održava na svaka 4 sata je još uvjek aktivna, i možete učetvovati i u ovoj meditaciji kad god vi želite.

Pobjeda Svijetla !


O ovom blogu:

Mi Volimo Masovne Meditacije organizuje Masovne meditacije sa ciljem da pomogne da se postigne Planetarno Oslobodjenje što je prije moguće i što je lakše moguće.



Molimo vas da se pridružite bilo kojoj od dnevnih meditacije koje vidite ispod ako osjećate da trebate.

Meditacija Cvijet Života, 14 časova prema vremenskoj zoni Zagreba i na svaka 4 sata, isto tako bilo kada i kad god možete

Meditacija za Hitne Slučajeve u 16 časova prema vremenskoj zoni Zagreba

Meditacija Boginje u 16:30 časova prema vremenskoj zoni Zagreba

Meditacija Kljuc Slobodne u 17 časova prema vremenskoj zoni Zagreba

Meditacija Kosmičke Centralne Rase u 17:15 časova prema vremenskoj zoni Zagreba

Meditacija Budističkih Kolona u 17:30 časova prema vremenskoj zoni Zagreba


Isto tako često organiujemo masovne meditacije za razne svrhe. One mogu biti pronadjene ovdje:

Isto tako pružamo financisku pomoć Svijetlosnim Radnicima širom svijeta. Slobodno donarajte redovno ili samo jednom koristeći ovaj link:

Molimo vas da nam pomognete/podržite nas radi lakše tranzicije tokom planetarnog oslobodjenja u najvišem svijetlu.





Primjedbe