Meditacija Centralne Kozmičke Rase

 Meditacija Centralne Kozmičke Rase u 15:15 UTC svaki dan


 20.2.2019 14:27:00 sati


 Kozmička Centralna Rasa je najnaprednija rasa u ovom Svemiru koja je evoluirala oko Kozmičkog Centralnog Sunca. https://2012portal.blogspot.com/2019/02/cosmic-central-race.html


 Kao što je izvijestio Cobra, veliki uspjeh naše meditacije Povratak Svjetla 21. siječnja stvorio je koherentan signal svijesti diljem svemira koji je privukao pozornost Kozmičke Centralne Rase.  Ova rasa je počela usmjeravati svoju pozornost na oslobađanje planete Zemlje jer sada postoji dovoljno svijesti na površini planete koja omogućuje suradnju s tako razvijenim bićima.


 Bića Kozmičke Centralne Rase kontaktiraju najnaprednije članove površinske populacije u meditacijama, snovima i vizijama.  Oni također dolaze u naš Sunčev sustav i surađuju sa Svjetlosnim Snagama iz Jupiterovog zapovjedništva, Ashtarovog zapovjedništva, Atlantisovog zapovjedništva, Plejadanske, Sirijanske i Andromedanske flote, Pokreta otpora, pozitivnih Agartanskih frakcija i određenih specijalnih snaga zvanih SURFACOM.
 Kako bi pomogli u povezivanju i suradnji s Kozmičkom Centralnom Rasom, Cobra je objavio sljedeću meditaciju.  Predlažemo da ovo uključite u naš dnevni raspored meditacije u 15:15 UTC.  Slobodno nam se pridružite u ovoj meditaciji.  Također možete to učiniti što više puta tijekom dana. Na donjoj poveznici možete provjeriti vrijeme meditacije u vašoj lokalnoj vremenskoj zoni:


 https://www.thetimezoneconverter.com/


 Evo Facebook događaja za ovu dnevnu meditaciju:


 https://www.facebook.com/events/210806220356091


 Vođeni audio Youtube popis za reprodukciju (ažuriran):


 http://bit.ly/2TMaab2


 Evo uputa za ovu meditaciju:


 1. Koristite vlastitu tehniku ​​kako biste se  doveli u opušteno stanje svijesti.


 2. Izrazite svoju namjeru da koristite ovu  meditaciju kao alat za planetarno Oslobođenje.


 3. Vizualizirajte bića Kozmičke Centralne Rase koja emaniraju iz Kozmičkog Centalnog Sunca, zatim se raspršuju kroz Centralna Sunca svih Galaksija u ovom Svemiru.  Zatim vizualizirajte ova bića kako ulaze kroz Galaktičko Centralno Sunce, zatim prolaze kroz Alcyone Plejadska zvjezdana vrata, zatim prolaze kroz Siriusova zvjezdana vrata, zatim ulaze u naš Sunčev sustav i pozicioniraju se unutar našeg Sunčevog sustava u Mandalu Cvijeta Života, a zatim se povezuju sa svim Silama Svjetlosti iznad površine, ispod površine i na površini planete Zemlje.


 4. Vizualizirajte bića iz Kozmičke Centralne Rase kako transmutiraju svu preostalu tamu ovog Svemira dok ne ostane samo Svjetlo.  Vizualizirajte početak novog Velikog Kozmičkog ciklusa, koji donosi čisto Svjetlo, Ljubav i Sreću svim bićima u cijelom Svemiru.


 Kako biste ojačali vezu s Kozmičkim Centralnim Suncem, možete također dodati vizualizaciju stupa Svjetlosti koji emanira iz Kozmičkog Centralnog Sunca u drugim meditacijama, prije vizualizacije stupa Svjetlosti koji emanira iz Galaktičkog Središnjeg Sunca.

Primjedbe