Protokol za zaštitu od negativnih energija i entiteta


Protokol za zaštitu od negativnih energija i entiteta
Kao što je spomenuo Cobra, polje Aure mentalnog tijela gotovo svakog inkarniranog bića na površini ovog planeta napadnuto je od strane entiteta zvanih Nevidljivi.

 http://2012portal.blogspot.com/2022/01/situation-update-and-new-cobra-interview.html

 Nevidljivi su arhontski entiteti koji naseljavaju nižu mentalnu razinu oko površine planeta te stvaraju i manifestiraju matricu lažnih ideja.  Oni su bića odgovorna za ideje kao što su karma, primarna direktiva, namjerna patnja, svemogući Bog, svrhovita dualnost, ravna Zemlja, drugi zakon termodinamike kao konačna istina, brzina svjetlosti kao najveća brzina, monogamija kao jedini izbor,  globalno zatopljenje, probuđena ideologija, kritička teorija rase, itd.

 Nevidljivi su entiteti koji su gotovo prozirne, kremaste mrlje i gotovo ih se ne može otkriti, čak ni napredni vidovnjaci na mentalnom planu.

 Neki načini za identifikaciju gmazovske infekcije astralne ravni mogu se pronaći ovdje:

 https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html


Razvijen je protokol za zaštitu od reptilske infekcije astralne razine, kao i od negativnih energija i entiteta.


Ovaj protokol će vam pomoći da ostanete zaštićeni na svim razinama u kojima postojite.  Izvrstan je za zaštitu prije spavanja.  Također ga možete koristiti za zaštitu drugih uz njihovo dopuštenje.


Nakon što prakticirate ovaj protokol, možete ga odmah manifestirati za svoj energetski rad, meditacije i dnevne rituale zaštite, itd.

Ovdje je link na audio Youtube popis za reprodukciju za ovaj protokol:

 https://bit.ly/3KJEEll


Upute:

1. Upotrijebite vlastitu tehniku ​​kako bi ste se doveli u opušteno stanje svijesti. Nekoliko puta duboko udahnite kako biste usredotočili svoju svijest  prema unutra, prema svom unutarnjem biću.


2. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora da vas smjesti u sferu njegove transformativne svjetlosti.

Zamolite ga da očisti vaše fizičko tijelo, plazma tijelo, eterično tijelo, astralno tijelo, i mentalno tijelo, sva vaša energetska tijela od negativnih misli koje dolaze od vas i od vanjskih izvora.

Zamolite ga da transmutira sve psihičke napade, kletve i crnu magiju, i bilo koji izvor koji vam ne želi dobro.

Zamolite ga da ukloni negativne tehnološke utjecaje, kao i demonske parazitske entitete i Nevidljive, uključujući cijevi za hranjenje i vitice.

Zatražite da se sve gore navedeno odmah pretvori u čisto bijelo svjetlo i zahtijevajte da se napadi trajno zaustave.


3. Neka sfera Ljubičastog plamena ostane aktivna, pa prizovite Bijelu AN vatru da aktivira stup Bijele vatre koji se spušta kroz vrh vaše glave, dolje kroz vaš središnji kanal čakri i usidri se u  središte Zemlje.

Zamolite Bijelu AN vatru da zapečati i izliječi sve rupe, suze i pukotine u vašem energetskom polju uzrokovane bilo čim što je prethodno bilo vezano za vas što je uzrokovalo štetu.

Zamolite Bijelu AN vatru da izliječi sve okidače, traume i rane koje ste doživjeli u svom životu, preokrene svaku štetu i ojača vaše tijelo i energetsko polje.

Zamolite Bijelu vatru da poništi sve implantate.

Bijela AN vatra sada vas osnažuje svojim visokofrekventnim svjetlosnim svojstvima. Duboko udahnite da udahnete ovu multidimenzionalnu svjetlost duboko u svoje biće, jer vam daje mentalnu jasnoću i mogućnost pristupa višoj mudrosti.

Koristite ovu Bijelu AN vatru da nadjačate sva niža uvjerenja, ponašanja i koncepte koji nisu iz božanskog izvora.


4. Sada zamolite Bijelu AN vatru da stvori svetu geometrijsku formu zvanu dodekaedar oko cijelog vašeg bića.

Promatrajte kako svijetli briljantnom Bijelom AN vatrom ispunjenom opalescentnim česticama u duginim bojama .

Zamolite ga da se polako okreće u smjeru kazaljke na satu aktivirajući vrtlog Svjetla oko vas. Zrači iscjeljenjem i zaštitom.

Dodekaedar vas osnažuje svojim kvalitetama uklanjanja prepreka i omogućuje da organski protok vaših energetskih tijela ili Svjetlosnog tijela teče prirodno.  Pomaže u transformaciji i podizanju vaše svijesti na višu vibraciju.  Pomaže vam da zapečatite svoja energetska polja od bilo kakvih upada, iluzija i mračnih napada, čuvajući tijelo i um od smetnji i negativnih ili kontrolirajućih misaonih oblika.


5. Nakon što u potpunosti aktivirate dodekaedar napravljen od Bijele AN vatre, zamolite sferu Ljubičastog plamena prethodno postavljenu oko vas, da se transformira u 3-dimenzionalnu sferu poznatu kao Cvijet života.

Vizualizirajte njegovu svetu geometrijsku formu kako u potpunosti obuhvaća dodekaedar s vama unutra.

Sada ste unutar dvije potpune sfere.  Ljubičasti plamen Cvijet života daje energiju i štiti.  Zamolite ga da trenutno transmutira i pročisti sve iz bilo kojeg izvora koji bi vam mogao pokušati nanijeti štetu.

Zamolite ga sada da se polako okreće u smjeru suprotnom od kazaljke na satu oko dodekaedra Bijele AN vatre.

Dvije sfere koje se kreću u suprotnim smjerovima stvaraju snažnu barijeru protiv svega što pokušava upasti i uzrokovati problem. Dok se vrte u svojim smjerovima, generiraju intenzivno energetsko polje Svjetlosti ili polje sile koje aktivira vaša energetska tijela s visokofrekventnim torzijskim poljem Svjetlosti. Ovo vam pruža  sigurnu zaštitu .  Također pomaže vašem unutarnjem radu da očisti obrasce/vjerovanja, iluzije i programe koji vam ne služe i pomaže u vašem procesu Uzašašća.


6. Zatim možete zamoliti ovo energetsko polje da vas zaštiti od svega što vam ne služi, i/ili što ne služi Svjetlu.

Neka bude, i tako i jest.


Pobjeda Svjetla!

Primjedbe