Meditacija Božanske Intervencije u točnom trenutku punog mjeseca

 Meditacija Božanske intervencije u točnom trenutku punog mjeseca


 23.12.2021. 22:11:00 sati


 Veliko hvala svima koji su potpisali Peticiju za planetarno oslobođenje i sudjelovali u Aktivaciji Božanske intervencije 21. prosinca.

Dosegli smo do kritične mase za peticiju i meditaciju!

Kako bi zadržali zamah, Svjetlosne Snage su zamolile da oni koji se osjećaju tako vođeni mogu obavljati meditaciju Božanske intervencije jednom mjesečno u točnom trenutku punog Mjeseca.  Ovo će neizmjerno pomoći da portali Svjetlosti ostanu otvoreni i da ojačaju Svjetlosnu mrežu oko planeta.


Još uvijek možete potpisati peticiju ako već niste potpisali:

 https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now


Evo rasporeda koji pokazuje točno vrijeme punog mjeseca 2022. godine.


 Možete pretvoriti UTC timezome u lokalnu vremensku zonu pomoću ove veze:

https://time.is/compare


Evo Facebook događaja za meditaciju:

https://www.facebook.com/events/600394367905928


Ovdje je poveznica na vođeni audio na 39 jezika:

https://bit.ly/3olMLw7

A ovdje na vođeni audio na hrvatskom jeziku :

https://youtu.be/sAN9nFkGjoM


I link za livestream na engleskom:

https://youtu.be/hbrAdBUN3lo


Također možete preuzeti vođeni audio s ove stranice:

https://meditation539.com/divine-intervention-activation-download/


 Upute za meditaciju Božanske intervencije: (Preporučeno vrijeme za našu meditaciju je 20 minuta.)

1. Upotrijebite vlastitu tehniku kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.


2. Navedite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za sukreiranje okidača koji će pokrenuti proces Prvog kontakta s dobroćudnim galaktičkim bićima i Božansku Intervenciju.

3. Prizovite Ljubičasti plamen iz njegovog primarnog izvora kako biste postavili krug zaštite oko sebe tijekom i nakon meditacije.  Zamolite ga da transmutira sve što ne služi Svjetlu.

4. Vizualizirajte stup blistave bijele svjetlosti koja izvire iz Kozmičkog Centralnog Sunca, a zatim se distribuira u Središnja Sunca svih galaksija u ovom svemiru.

Vizualizirajte ovu svjetlost kako ulazi kroz Galaktičko Središnje Sunce, a zatim prolazi kroz našu Galaksiju, vizualizirajte kako ulazi u naš Sunčev Sustav i prolazi kroz sva bića Svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava a zatim kroz sva bića na površini planete i sva bića ispod zemlje, a također kroz vaše tijelo do središta Zemlje.


5. Iznesite svoju volju i odluku za Prvi kontakt i Božansku Intervenciju tako što ćete tri puta donijeti (naglas ako je moguće) obje uredbe: Objavljujem i naređujem fizički Prvi kontakt s dobroćudnim galaktičkim bićima sada!  Objavljujem Božansku Intervenciju sada!  Objavljujem i naređujem fizički Prvi kontakt s dobroćudnim galaktičkim bićima sada!  Objavljujem Božansku Intervenciju sada!  Objavljujem i naređujem fizički Prvi kontakt s dobroćudnim galaktičkim bićima sada!  Objavljujem Božansku Intervenciju sada!


6. Vizualizirajte dobronamjerna galaktička bića da odgovaraju na ove odredbe i fizički kontaktiraju vas i sve druge koji su donijeli iste odluke. Vizualizirajte kako Izvor izravno intervenira u situaciju na Zemlji, pokrećući intenzivnu iscjeljujuću transformaciju čovječanstva. Vizualizirajte Svjetlost koja transmutira svu preostalu tamu na Zemlji, liječi sve nejednakosti, briše svako siromaštvo i donosi obilje cijelom čovječanstvu. Vizualizirajte početak novog velikog kozmičkog ciklusa Doba Vodenjaka, koji donosi čisto Svjetlo, Ljubav i Sreću svim bićima na Zemlji.


Božica želi Mir i Mir se ostvario.


Primjedbe