Meditacija s Božicom za neutralizaciju negativnih rituala

https://www.facebook.com/notes/sisterhood-of-the-rose/meditation-with-goddess-to-neutralize-negative-rituals/717270698484132

Meditiramo svakog utorka u 12 sati (11 am GMT), da bismo prevenirali i ispravili negativne utjecaje mračnih rituala koje radi Kabala (kao na primjer za noć vještica).

Evo za ovu meditaciju poveznice na Facebook:
https://www.facebook.com/events/508981309460364

Upute:

1. Vizualizirajte snažni stup Svjetla koje isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, te prolazi kroz vaše tijelo, sve do srca Gaje. Zatim vizualizirajte drugi stup Svjetla koji se podiže iz središta Zemlje kroz vaše tijelo, prema nebu i prolazi kroz sve svjetlosne točke u našem Solarnom sustavu i galaksiji, sve do Centralnog sunca. Sada sjedite u dva stupa Svjetla koje teče prema gore i prema dole istovremeno.

2. Sada iznad glave, unutar tog brilijantnog svjetlosnog stupa vizualizirajte Božicu u obliku lijepe žene kako utjelovljuje božansku žensku energiju: bezuvjetnu ljubav, suosjećanje, prihvaćanje, mir, sklad, milost, ljepotu i iscjeljenje. Osjetite njezinu energiju.

3. Neka Božica siđe u vaše tijelo dok pjevate mantru OM. Istovremeno možete svojim rukama napraviti mudru iznad glave, te ih spustiti i nježno ih položiti na svoje Srce. Osjetite kako energija Božice ulazi u vaše tijelo i sidri se u vašem Srcu.

4. Zazovite prisutnost Božice Dou Mu, prisutnost svih uzašlih Božica kao što su Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Marija Magdalena, Bijela Tara... da bi vam pomogle u poništavanju svih trenutnih mračnih rituala na planeti, te da bi se obnovilo božansko Svjetlo i Pravda.

5. Ispružite ruke pred sobom i pošaljite božansku žensku energiju kroz njih prema svim negativnim ritualima da bi se neutralizirali, postali bezopasni i neučinkoviti, da bi izgubili svoju moć. Vidite kako mračni rituali blijede, rastapaju se u Svjetlu i Ljubavi Božice.

6. Sada vizualizirajte svjetlosni stup iz Galaktičkog centralnog sunca kako se širi u zvjezdanu čakru duše (smještena 20 cm iznad glave) svih bića uključenih u te rituale, povezujući ih tako opet s Izvorom i potičući ih da se prestanu time baviti. Vidite ih kako počinju raditi za Svjetlo.

7. Zahvalite svim božicama i svim bićima Svjetla i osjetite zahvalnost što je to učinjeno
.
Božica želi mir pa će mir i biti!


Primjedbe